Nagyon elegem van! Gyűlölök mindenkit, magam, és a
szerencsétlen életemet?
Figyelt kérdés
Egy csődtömeg vagyok, nincs senkim. Csak a barátom, aki előbb-utóbb elfog hagyni úgyis(ugyanis egyik szerelem sem tart örökké). Családommal lakok(sajnos),mert még tanulok, és így lehetőségem sincs elköltözni..De utálok itt élni. Folyton veszekszik velem mindenki.Idióta testvérem folyton velem foglalkozik,pedig kis takony, mindig mindenbe beleszól amit csinálok,holott semmi köze hozzá. Az anyám meg folyton azzal jön,hogy sosem takarítok. De hogy takarítsak,mikor nem engedi? Mikor takarítani akarok,mindig azt mondja,hogy majd ő megcsinálja,mert úgyis cseléd a háznál...Pff...Elegem van. Ráadásul ha a hülye testvéremmel összeveszek,anyám mindig nekem esik,hogy én olyan gonosz vagyok meg mindig csak veszekszek mindenkivel. De komolyan miért csinálja? ígysincs önbizalmam...elegem van:'(
Más meg még szarabb légkörben él, és mégis kibírja! Nézz körül még egy kicsit GYIKen, sokkal keményebb dolgokról panaszkodnak, mint most te!
2011. okt. 14. 18:41
12/16 anonim válasza:
"Csak a barátom, aki előbb-utóbb elfog hagyni"
Van barátod? Akkor mit problémázol hogy szerencsétlen életed van?
Nézz már körül itt a gyk-n hányan cserélnének veled!
2011. okt. 14. 20:11
13/16 anonim válasza:
Te is eléggé mártír vagy.
Másokkal is történnek rosszabb dolgok.
Pl én már anyámmal meg apámmal már vagy 4 éve semmit se beszélek meg, mert egyszerűen nem bírom (az anyámat).
és mindenért velem ordibál, de tényleg minden hülyeségen.
Gondolj arra, hogy valakinek meg meghaltak a szülei, vagy ilyesmi.:/
Én pl. semmit nem érzek anyámék iránt. Tényleg..
2011. okt. 14. 20:51
14/16 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van,csak annyi különbséggel,hogy nekem nincs fiatalabb testvérem és nálam nem az igazi anyám,hanem a mostohaanyám játssza a mártírt.Én azt tanácsolnám,hogy minél előbb költözz el,ha már befejezted a sulit,mert ezt nem lehet bírni.Én is ezt tervezem,bár én már nem tanulok,nekem vmivel könnyebb.
21/L
2011. okt. 15. 09:49
15/16 anonim válasza:
Hát... ez kemény. Menj el és akárhogy is,szedj fel egy gazdag palit. És talán tényleg szívedből szeretnéd is. És lenne pénzed. Menj el barátokat szerezni, barátkozz. Dolgozz, hogy addig is legyen valami célja az életednek. Tenned kell azért,hogy a dolgok (jó, ebben az esetben ezt sztem nem olyan könnyű megoldani) jobbak legyenek. Menj el sportolni ott még barátokat is szerezhetsz. Vagy mindegy. Valamit találj ki, hogy ne legyél ilyen fábaszorult. Vagy beszélj maga a családoddal,hogy mit érzel és hogy minek érzed magad. Ha lesz@rnak, akk menj el egy szakemberhez és kérd ki a segítségét. Ez a legfixebb megoldás talán. Csak valamit csinálj,hogy ne legyen az életed ilyen szemétdomb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!