Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a barátom...

Miért viselkedik így a barátom, gyereket akar? Fiúk, ti mikor viselkednétek így?

Figyelt kérdés

A nővérének született gyereke fél éve, a barátom oda, meg vissza van tőle (ami természetes, nagyon édi kiscsaj), de azóta másképp viselkedik, fura lett, ha sétálunk az utcán és lát egy kisgyereket, megjegyzi, hogy milyen aranyos, vigyorog rá, sőt, legutóbb ültünk egy parkban, egy kissrácnak odagurult a focilabdája, a barátom meg elkezdett az anyjával beszélgetni arról, hogy a gyerek már most sportol, és hogy milyen fontos ezt elkezdeni kiskorban, aztán áttértek olyan témákra, hogy manapság sajnos kevesebben vállalnak gyereket fiatalon stb. Ráadásul múltkor nagy átéléssel figyelt egy babákról és terhességről szóló műsort a tv-ben, közben mondogatta, hogy hú ez de király, de édes az a baba, aztán meg egész nap vigyorgott, meg túlságosan kedves volt, még vacsorázni is elvitt. Meg sokszor mond olyanokat, hogy "Majd ha lesz gyerekünk, remélem ilyen, meg olyan lesz". Engem nagyon meglep a viselkedése mostanában. Tipikus huszonéves, kocsmázik, koncertekre jár, sok őrültségben benne van, régen nem ilyen volt, mint most, ennyire érzékeny. Miért viselkedik így?

22/L

2011. okt. 14. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Úgy néz ki babázni szeretne ő is..Jajj,az én férjem is elkezdett így viselkedni és rá fél évre felszólított,hogy ne vegyek be több gyógyszert.A második alkalommal is ugyan ez volt,hogy ő megint babázna! Imádja őket,büszke rájuk,a fotóik a táskájában,munkahelyén,autóban kint vannak.

Lehetséges,te is hamarosan anya leszel! :)

2011. okt. 14. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem tőle kéne megkérdezni?
2011. okt. 14. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát én még nem szeretnék anya lenni, most kezdek el megint egy egyetemet, meg Ő is tanul még, szóval ha így is érez, akkor remélem tud várni még egy 4-5 évet.
2011. okt. 14. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Párom is ilyen lett mostanában,komolyan,ha egy etxracsinos nőt meg egy kisbabát egymás mellé teszel, a babán akad meg a szeme (régebben nem igy lett volna).

Ismerősök babáival rendszeresen játszik,jól áll a kezében:)

Én is szeretem végülis a gyerekeket,de 4-5 éven belül nem szeretnék.

Rákérdeztem,ő se hamarabb,csak most ilyenje van,de sajátot nem akar még ő sem,csak szokja a gondolatot:)

kérdezz rá

2011. okt. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!