Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem túlzott rendmánia?

Ez nem túlzott rendmánia?

Figyelt kérdés

Nemrég mesélte egy ismerösöm(2 kisgyerekes anyuka), hogy ö annyira vigyáz a rendre otthon, h a férjét is befogta arra hogy zuhanyzás után törölje cseppmentessre a zuhanyzót, csempét, csapot stb., hogy ne legyen vízköves.

Én csak gondoltam, uramisten, öszintén megvallva nem vagyok koszos, de én ezt nem tudnám elfogadni ha ezt kérnék tölem. Van amivel foglalkozzak zuhanyzás után, hisz már az is sok idöt igényel, hogy megszárítom a hosszú hajamot, nemhogy még takarítsak, esetleg pórdzívózzak is minden zuhany után? Ti mit gondoltok erröl?

2011. okt. 14. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem túlzás de ahány ház annyi szokás.
2011. okt. 14. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm,akinek üvegből van a mosdókagylója...Minden kézmosás után(vagy ahányszor csak engednek a csapból vizet),ki kell törölni papírkendővel a kagylót,sőőőt a konyhába a mosogatóval ugyanígy kell tenni minden személynek a lakásban!!!!

Elég dúrva :DDD

Én nem tudnám ezt megszokni.Viszont én 2,max 3naponta felmosok és porszívózok(mivel közel az állomás stb és állandóan por van+hosszú a hajam ami csomókban összeáll a küszöböknél.. )

2011. okt. 14. 14:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van aki utoljára használja a fürdőt letörli a csmpét csapokat. Szerintem nem túlzás így elég hetente 1X takarítani.
2011. okt. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!