Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bosszant, ami a húgomna...

Nagyon bosszant, ami a húgomnak boldogságot okoz. Irigység?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, ő 17. Első barátja van fél éve, és él-hal érte. Egyszerűen ő az élete értelme, szerintem túlzásba viszi, főleg 17 évesen. Nekem már több kapcsolatom volt, és épp 17 évesen ért egy olyan nagy csalódás, h azóta vigyázok. Azt érzem, h ő is baromi nagyot fog koppanni, mert mindezt megjártam én is. Féltem, de ugyanakkor idegesít is, h 17 évesen miért kell neki a barátjával meg még egy párral 3 napra elutaznia meg ilyesmi, olyan kicsinek érzem őt ehhez. Ez irigység? Én nem tartom annak, mert ugyanakkor örülök h boldog, és fél éve én is rátaláltam vkire, akibe szerelmes tudok lenni és boldoggá tudjuk egymást tenni. De én azt érzem h érettebben állok a dologhoz, ő meg tele van naivitással. Lehet h értelmetlen amit mondani próbálok, de szerintetek jogosak az érzéseim? köszönöm
2011. okt. 13. 21:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az hogy testvérek vagytok nem jelenti, hogy egyet kell értenetek. De ahelyett hogy arra gondolsz, mit kell majd elszenvednie, gondolj arra hogy ezeket mindenki átéli. Így van rendjén, ki így ki amúgy tanulja meg, a maga kárán és/vagy a másokén is. Mellesleg, a boldogság nem valami katasztrófa. Ezek az apró örömök évek elteltével is szép emlékek maradhatnak. Egy részük biztosan :).
2011. okt. 13. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nőj fel!
2011. okt. 13. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy kis összeveszés miatt már nem kell egyből aggódnod, hogy jajj szakítanak! Marha idegesítő. Te nem szoktál veszekedni a pároddal? Hol van csupa béke, harmónia, és cukormáz?

Az én nővérem is ilyen mint te: amint egy kis nézeteltérésem van a barátommal, már látom, hogy a fejében a szakításunk pillanata vetül le előtte.

Hagyjad had élje a saját életét, és miért ne lehetne a húgod olyan mákos, hogy 17 évesen találja meg élete párját? Nem egyből azon kell jajveszékelni, hogy mi lesz, ha szakítanak. Ha vége is lesz, majd túléli, és tanul belőle. Ilyen az élet.

2011. okt. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!