Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Flóra, Evelin, Mirjam? Melyik...

Flóra, Evelin, Mirjam? Melyik a legszebb, szerinted?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 21:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igazad van. Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy van egy halom úgynevezett "normális" név, amiből lehet még válogatni, pl. Tímea, Beáta, Mariann, Zsófia, Rita, Nóra, Dóra, Tamara, Lilla, Éva, Anita, Cecília, Judit, Kinga, stb, hadd ne soroljam fel az utónévkönyvet.
2011. okt. 15. 11:05
 32/40 A kérdező kommentje:
Igen, értelek Téged is, csak 8 hónapos terhes elvagyok, négy hónapja tudjuk, hogy lányt várok, és hidd el, volt időnk minden nevet átnézni, ízlelgetni, de valahogy egyiket sem éreztük az igazinak. Ez a három maradt, itt is, meg a családban is, és persze nekünk is a Flóra a favorit eddig, tehát ennél maradunk, és köszönöm a segítséget, néha jó a másik oldalról is megvizsgálni a dolgokat:)
2011. okt. 15. 11:23
 33/40 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ezek nagyon jók lennének:

Oravetz Lilla (ügyvédhez, doktorhoz, tanárhoz nagyon jóó :D)

Oravetz Kinga

Oravetz Flóra

Oravetz Sára

Remélem, tudtam segíteni. :)

2011. okt. 15. 11:58
 34/40 anonim ***** válasza:
39%

"Mirjam -van annak magyar változata is, Mária. Na az egy tisztességes név, és szépen is hangzana: Oravetz Mária "

Ilyenkor elgondolkozom, hooogy miiii? A Mirjam hangzik valahogy (mirjamnak), ha a magyar változata történetesen Dóra lenne, akkor adja azt? Mert szerintem a Mária hangzásilag nem Mirjam, az tökmindegy, hogy közös-e az eredetük.

Oké, Márjja - Mirja(m).. de nem ugyanaz a két szó, nem ugyanúgy hangzik és emiatt nem következik a tetszés egyikből a másikba. Mindig megdöbbent, amikor valaki ilyen ötlettel áll elő, hogy adjuk a magyar megfelelőt, közben ha nem így nézed, a két változatnak annyi köze van egymáshoz, mint két teljesen eltérő névnek.

2011. okt. 21. 03:25
 35/40 1112 ***** válasza:
48%
Ebből Mirjam, de amúgy Leona:)
2012. máj. 8. 20:54
 36/40 1112 ***** válasza:
Ja, még előző: Flóra is szép, Evelin nevet nem szeretem:D
2012. máj. 8. 20:54
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Evelin
2012. aug. 4. 00:47
 38/40 anonim válasza:
Flóra!!!
2013. jún. 26. 20:56
 39/40 anonim válasza:
Mi lett a neve a kislányodnak? :) Nagyon kedves az a kommentelő,aki azt írta,hogy a Flóra néven egy biológus halálra röhögné magát.. hát nem tudom,engem senki sem nevetett még ki a nevem miatt, pedig így hívnak..:)
2013. júl. 28. 07:51
 40/40 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül a Flóra tetszik legjobban, de szerintem a leggyönyörűbb név a világon a Vanda!!! (=
2020. jún. 15. 02:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!