Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Flóra, Evelin, Mirjam? Melyik...

Flóra, Evelin, Mirjam? Melyik a legszebb, szerinted?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 21:28
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik.
2011. okt. 14. 00:39
 22/40 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az Evelin tetszik, mert olyan légiesen elegáns. Nőies és határozott, de vidám is. Egyik kedvenc női nevem. A másik kettő nem tetszik.
2011. okt. 14. 04:45
 23/40 anonim ***** válasza:
Flóra :D
2011. okt. 14. 12:17
 24/40 anonim ***** válasza:
79%
Én írtam a Katás, Dórás választ, de ha a 3 közül kéne választani, akkor Evelin. :-) Mi a vezetéknév?
2011. okt. 14. 15:41
 25/40 A kérdező kommentje:

Oravetz a vezetéknév, igazából tudom, hogy az Evelin illene hozzá a legjobban, csak ettől kicsit ódzkodom, mert a kisfiamnak ez lett volna a neve, ha lány lett volna, szóval olyan fura, mert az Ő lett volna, és így már nem szívesen adnám a második gyerekemnek. Tudom, furcsa elgondolás, mert sokan megtartják a nevet a második gyerkőcnek, de nekem valahogy nem fekszik.

Dorina is nagyon tetszett, csak az a vezetéknévvel együtt kimondva elég pattogós, majdhogynem katonás.

A Mirjam régi kedvencem, de a család nincs elájulva tőle, tehát a nekünk is, meg a válaszok alapján is a Flóra eddig a befutó :)

De még megfordult a fejemben a Tíria is, csak hát a párom nincs elragadtatva tőle...

2011. okt. 14. 19:41
 26/40 anonim ***** válasza:
25%
Hát a reklámoknak köszönhetően a Flórákat, bélflórának csúfolják. A gyerek utálni fogja a nevét... Annyi sok szép név van, nézd végig az anyakönyvezhető listában, írd ki ami tetszik, nézd át pároddal és válasszatok. De tényleg vigyázz hogy ne legyen csúfolható név mert azt nagyon utálni fogja.
2011. okt. 14. 19:57
 27/40 anonim ***** válasza:
a Flóra elfogadott név, nem fogják csúfolni miatt
2011. okt. 14. 20:06
 28/40 anonim ***** válasza:
82%
Evelin ez az egyik kedvenc nevem! Nagyon szép és különleges számomra!:)
2011. okt. 15. 09:54
 29/40 anonim ***** válasza:
28%

Evelin -Gáspár Evelin, és nem is annyira nőies számomra.

Flóra -Flóraszept, bélflóra, meg társaik, arról nem is beszélve, hogy a biológiában mit jelent. Egy biológus halálra röhögné magát szerintem.

Mirjam -van annak magyar változata is, Mária. Na az egy tisztességes név, és szépen is hangzana: Oravetz Mária

Tíria és hasonlók -vannak normális, magyar hangzású nevek, ez már majdnem olyan, mint a Szíria, nem tudnák hova tenni a nevét felnőtt korában, ne büntesd ezzel.

2011. okt. 15. 10:02
 30/40 A kérdező kommentje:
Na hát ez baromi kedves! Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, és nem mindannyiunknak ugyanaz tetszik, hiszen hogy néznénk ki, ha mindenki Mari lenne:) Gondolkozzunk Béláim! Ismerős?
2011. okt. 15. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!