Volt már olyan, hogy azt érezted szakítani akar a párod, de nem meri megmondani? Beigazolódott a gyanúd?
Az exem pontosan ugyanezt csinálta. Ő végülis szakítani akart, csak még ő sem tudta akkor pontosan, mit akar, de a kapcsolatunk sem volt jó neki. Én szakítottam vele, mert már nem bírtam.
Elég undorító viselkedés amúgy. Én a helyedben nem keresném, további egy hét várakozás után pedig úgy tekintenék a kapcsolatra, hogy vége.
Ha nem a szakítás jár a fejében, akkor még azt tudom elképzelni, hogy történt vele valami az utóbbi időben (megtetszett neki valaki, munkahelyi dolgok, stb.).
Szinte biztos,hogy van egy harmadik szereplője már a történetnek...
Írj neki egy sms-t, hogy vége a részedről.De semmi bántót,sértőt,és rágalmat ne írj ezen kívül!
Nekem is az a megérzésem, hogy egy 3.van a képben.
De akkor is szánalmas a viselkedése.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó vagyok
Én nem bírnék így várni már elmentem volna hozzá és kérdőre vontam volna hogy mi van. Mielőbb old meg ezt a helyzetet mert ez csak felőröl. Elmész megnézed mi van, ha semmi nyomós ok nem volt a távolmaradásra akkor kiadod az útját. Ennél a bizonytalanságnál még a szakítás is jobb.
egyszer előfordult, hogy a fiú kapott egy ultimátumot (vagy megjelenik egy fix időpontban, fix helyen, vagy többé ne is keressen), amit reakció nélkül hagyott - egy barátnőmtől később megtudtam, hogy "későn olvasta el a levelem, (meg tudtam nézni, olyan 10 percet késett volna) így inkább el sem indult"
ha ezzel meg tudta nyugtatni a kis lelkét, mért dobott el egy 8 hónapos kapcsolatot, lelke rajta. érdekes, ez a szakítás viselt meg a legkevésbé, és ezt a kapcsolatot bánom a legjobban.
ezt a módszert egyébként nem ajánlom, én, mikor az ajtón kilépve ráeszméltem, hogy technikailag ez egy szakítás volt, megkönnyebbültem. de könnyen lehet, hogy te másra döbbennél rá a bizonyossággal, és megnehezítenéd a helyzeted :S
Szia!
Sosem tudhatod, mi áll a háttérben! Valaki írta, hogy esetleg történt valami baj, haláleset, baleset... Persze ott van a kérdés, miért nem értesít, de én azt mondom: szedd össze magad, készülj fel a legrosszabbakra (baleset, vagy amit írtak többen: így akar lerázni), és hívd fel. Úgy kezdd, hogy aggódtál érte, csak nem történt-e valami baj? Ha azt mondja, nem, nincs semmi, csak blabla bla, kifogások, akkor nyugodtan küldd el a fenébe.
Írt egy jelentéktelen sms-t. Válaszoltam rá. Majd megírtam, hogy nem értem a viselkedését. Azt hittem ennél többet jelentek neki. És megkérdeztem miért ilyen. Rákérdeztem, hogy szakítani akar-e. Nem írt vissza. Most már tényleg nem tudok mire gondolni. Egyszerűen elegem van az egészből.
Egyre inkább összemegy a szemebe. Csalódtam benne...és megint ott tartunk, ahol eddig.
Részemről vége. De ha ő nem tart annyira, hogy közölje akkor én sem fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!