Mit gondoltok a Boróka névről?
Nekem nagyon tetszik!
A második lányunknak is ezt szerettem volna adni, a Bori miatt, de a párom a Boglárkához húzott. Pedig a Boróka ritka, és különlegesen szép hangzású név, na persze a Bogi is, de abból már túl sok van...
Szerintem aranyos név, de csak addig, amíg pici a gyerkőc. Felnőttként nem tudnám elképzelni, hogy így mutatkozzam be.
Nekem a "keményebb", magyar nevek tetszenek, amelyeket nem kell feltétlenül becézni. Kisfiam Botond, kislányom Villő.
szerintem szép név, de tényleg először egy növény jut az eszembe róla..
szerintem ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz másokkal, végülis szép, ritka, normális név, nem dzsesszika, meg roberta, és főleg nem tifani.. na a tifanin kiakadtam :D
Nekem a Boróka és a Bodza is tetszik. :)
Szerintem aranyos kicsinek, és felnőttnek sem gond ez, ha nem becézve mutatkozik be, hanem teljes néven. Arról nem is beszélve, hogy ami pár éve még furcsa volt, mostanra megszokott. Így lesz ez szerintem a többi hasonló névvel is.
Az enyémen is mindenki megütközött, amikor kicsi voltam, most már egyáltalán nem.
ht kösz kedves válaszoló engem igy hivnak :( és éppen az h ez az egyik legritkább név -.-
a boróka név tél borzalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!