Mit gondoltok a Boróka névről?
Ha embernek lesz: tedd a te vezetékneved után, és pár napig mutatkozz be így TE (akár a boltban) ismeretlen embereknek...meglátod milyen klassz érzés...
Szóval NEM!
Közömbös
Egyébként van egy Boróka nevű ismerősöm
Nekem tetszik nagyon! Ezerszer szebb, mint a tömegnevek. Lili, Janka, Hanna.. Na meg Dzsesszika, Dzsenifer. Sorolhatnám még.
Nagyon szép magyar név!
Nekem ez a nevem, kiskoromban nem tetszett, mert mindenki értetlenkedett, de mostanra elfogadtam, sőt megszerettem.
A munkaerő piacon egyébkénk már kifejezetten előnyt jelentett.
A mai nevek mellett már nem is olyan különleges. :)
Az ismerősöm lányai,Boróka és Bodza...Nekem mindig röhöghetnékem van,mert akárhogy próbálkozom,ezek a növények jutnak eszembe.
Amúgy szép nevek,de talán inkább valami állatnak.
Kislányom óvónénijét hívják borókának!
Szerintem aranyos név.
A "Kalányos Kevinkoszterre" (állítólag van ilyen, de tényleg!) én is hörögnék, de ezzel szerintem semmi baj nincs!
Mondjuk nekem a Bodza annyira nem tetszik. De még mindig jobb, mint az Imola, Panka, Mirtill. Az ilyen divat nevek abszolút nem tetszenek.
Nektek milyen lánynevek tetszenek? Mondanátok párat?
Szerintem helyes név, különleges! Nem olyan öreglányos, mint pl. a Borbála. Egyébként meg mindegy, mit mondunk, ha nektek tetszik, legyen ez a neve:)
Nekem tetsző nevek: Dorina, Lilla, Emese, Luca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!