Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajándék? Hogy...

Karácsonyi ajándék? Hogy álltok vele? Vannak már ötleteitek?

Figyelt kérdés
Én eddig csak az anyukám, és párom ajándékát tudom..
2011. okt. 13. 09:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Bocsi elírtam.

*Nálunk is egyben lesz a karácsony és a szülinap, mivel 23-án születtem.

2011. okt. 13. 09:52
 12/27 anonim ***** válasza:

Én már tavasszal ezen az időszakon gondolkozom, ugyanis nem elég a karácsony, még a kari környékén van anyukám, apukám, tesóm szülinapja, névnapja; tesóm bnőjének szülinapja, férjem szülinapja és most már a kisbabám szülinapja is. :)

Szóval el vagyok látva erre az időszakra.

2011. okt. 13. 09:54
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
Karácsony? Több mint két hónap még. Nem értem, minek ekkora felhajtás emiatt az "ünnep" miatt (már ha lehet még ünnepnek nevezni). Születésnapoknál se állok neki hónapokkal előre agyalni, hogy mit veszek az ismerőseimnek.
2011. okt. 13. 09:58
 14/27 anonim ***** válasza:
24%
Az az ötletem van, hogy az egész karácsony a pénzkidobásról szól. Nincs szüksége egy rokonunknak sem az újabb étkészletre, kenyérpirítóra, illatszercsomagra, zoknira és pulcsira.
2011. okt. 13. 10:02
 15/27 anonim ***** válasza:

-húgom valószínűleg táskát kap, valami nőciset, amibe pakolni is lehet

-párom laptoptáskát és/vagy pulóvert meg valami sajátkészítésű személyes dolgot

-öcsém mangákat (japán képregény)

-anyukám...igazából ez nehéz, mert mióta párra lelet, olvasni nincs ideje. Talán szép törölközőket, vagy valami hasznos dolgot, a kirakatajándékokat nem szereti

-mamám, pótpapám még nincs eldöntve, párom szülei, tesói dettó.

2011. okt. 13. 10:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én épp tegnap vettemmeg egy ajándékot.Rájöttem hogy hiába van még bő két hónap kariig jobb apránként megvenni.Anyagilag sem mindegy és nagyon sok akcio van.Tegnap is megláttam h féláron van egy játék és megvettem,mert pont az volt amit a pici szeret.Pénz sajnos tényleg kicsit kényes kérdés,karácsonkor ugyis bevásárol az ember sokmindent élelmiszereket és talán így egyszerübb meg nem ie kell kapkodni hogy mit vegyen az ember.
2011. okt. 13. 10:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:58

és

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:02

Én a szülinapok előtt is sokszor hónapokig gondolkodok, tesóm ballagására már fél évvel korábban elkezdtem készíteni az ajándékot.

Az emberek többsége ugyanis szeret örömet okozni a szeretteinek, ezért veszi a fáradtságot és azon töpreng, hogy mi tenné őket boldoggá. Ha egy pulóver, akkor az, nem mindenki híve az áruházak kész csomagjainak.

Az ilyenek nem adnak semmit anyáknapján és nőnapon is, ugye? Mert csak a pénzkidobásról szól és véletlenül sem arról, hogy örömet okozunk?

2011. okt. 13. 10:15
 18/27 anonim ***** válasza:
33%
miért kell karácsony ahhoz, hogy megvegyük azt, amire egyébként is szükség van? kacatot meg minek venni?
2011. okt. 13. 13:40
 19/27 anonim ***** válasza:
24%

10.15

Hát hogyne! Nekem február 14., március 8., május első vasárnapja ugyanolyan mint a többi nap, de mondhatnám a karácsonyt és a húsvétot is. Nem vagyok vallásos, nekem nem jelentenek semmit, csak azt, hogy minden hülyeségre kidobálják az emberek a pénzüket, hiteleket vesznek fel nyakra-főre, aztán januárban éheznek, sír a szájuk, meg mennek a "jól sikerült" ajándékokat visszavinni.

Talán ha év közben nem egymás pofájába sz.rnának az emberek, nem kéne anyák napja, gyereknap, nőnap, valentinnap, stb, amikor a lelkiismeretüket pénzköltéssel nyugtassák, hogy bezony, milyen jó apák/anyák/férjek/gyerekek.

2011. okt. 13. 17:47
 20/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:47

A karácsony nem a vallásról szól. Az alapja vallásos ünnep, de mára más jelentésekkel is gazdagodott.

Persze, minden ünnep egy a sok közül, de tudod a kutya se mondta, hogy csak a naptári ünnepeken sz@runk egymás fejére. Nem magadból kellene kiindulni. Azt se mondta senki, hogy hitelből ajándékozunk és aztán hónapokig éhezünk és nyavalygunk miatta. Épp ezért kezdi el az emberek többsége időben, apránként és átgondoltam beszerezni az ajándékokat és egyéb ünnepi kelléket. Antiszociális tuskó vagy. Ha nem tetszenek az ajándékok és az ünnepek, mi a rézfánfütyülő rézangyalának kellett ide írnod?

Ja persze...itt is mindenki képmutató barom, mert merünk ajándékozni? Mert vannak szeretteink, akiket szeretünk és szeretnénk megajándékozni? Sajnállak, hogy neked nincs. Tényleg. Ha lenne, talán nem lennél ilyen érzéketlen tuskó.

2011. okt. 13. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!