Mi volt a legbizarrabb karácsonyi ajándék, amit rokontól, családtagtól, párodtól kaptál?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 21:26
1/30 anonim válasza:
10 éves koromban a nőveremmel közösen kaptunk apámtól egy köszörűt. 600 wattosat, dupla fenőkővel. Ütött...
2/30 anonim válasza:
Anyámtól : Guminő , Apámtól : Pórszivó XD
haverok: Vibrátor ( VOlt rá példa tényleg xD)
Pedig férfi vagyok és szakács és téll volt mindeggyikre példa XD örült egy családom van xP
3/30 anonim válasza:
Édesapám még 2000-2002 környékén kapott karácsonyra egy régi trabant kipuffogót xD Kicsit komoly volt...XD
5/30 anonim válasza:
hát, annyira nem bizarr, de azért érdekesen mutatot egy 20literes kanna teli benzinnel és átkötve kis piros masnival a fa alatt :D (bár ezt igazából a motorom kapta "karácsonyi vacsi" gyanánt :D)
6/30 anonim válasza:
Anyóstól kaptam bugyit én is egyből 5 db-ot azt az igazi nagymamabugyit .
Hírtelen nem tudtam hogy sírjak , vagy megszakadjak a röhögéstől .Akkor 30 éves voltam .Azóta csak pénzt ad :)
7/30 anonim válasza:
Sógornő: kis üvegben (befőttes) pirospaprikát, merthogy én főzök. :-))
8/30 anonim válasza:
Egyszer 2 zsemlét, egy kis sajtot és egy zacskó pudingport. Gondolom "készült" az illetékes :-D
9/30 anonim válasza:
Osztálykarácsonyon kapott egy srác Lenin alakú gyertyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!