Mi volt a legbizarrabb karácsonyi ajándék, amit rokontól, családtagtól, párodtól kaptál?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 21:26
11/30 anonim válasza:
zokni
Illetve apámtól borotva hab, amikoris elméletileg tudta, hogy elektromos borotvát használok több mint egy évtizede, mert a pengére érzékeny volt a böröm. :)
12/30 anonim válasza:
Nagynénémtől két doboz mini tampont :S XD 15/L Hát nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek XDDDDDDDDDDDDD
13/30 anonim válasza:
nagymamámtól 3 évesen 4o-es házi-papucs...
14/30 anonim válasza:
kolbász és szalonna sógornőtől.
15/30 anonim válasza:
A legbizarrabb? Semmit! Nem kaptam semmit! Na az ütött!
16/30 anonim válasza:
Rokontól kismamáknak való nagyméretű nejlonharisnya ( pedig normál testméret vagyok).
17/30 anonim válasza:
Rokonoktól fehér alapon fura, pici virágos, hosszú ujjú pizsama, amin rajta volt a kórházi piros pecsét. Először azt hittem csak retró darab, de a pecsét láttán rájöttem miért ilyen divat-, és szín szegény. :) 14 éves voltam.
18/30 anonim válasza:
Mamámtól hányáskék színű(a türkizkék és a hígzöld keveréke) vekkerekkel díszített hosszúújjú pizsamát kaptam. Azutáni karácsonyon pedig olyan törölközőt, aminek a használata után újra meg kellett fürödni, mert a szőrök rám ragadtak belőle. :D
19/30 anonim válasza:
Egy urnát.....Mamámtól kaptam,szegénykémmel elhitették,a piacon,hogy az egy váza! :D
20/30 anonim válasza:
utolsó :D XD ezen szakadtam :D :D :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!