Mi volt a legbizarrabb karácsonyi ajándék, amit rokontól, családtagtól, párodtól kaptál?
igaz ezt nem én kaptam, de elmesélem.
szal anyum és apum mindig megdumálják h nem vesznek egymásnak ajándékot. persze anya akkor már rég megvette (ez általába ruha) apának pedig utolsó nap jut eszébe h kell vmi.
Én már a csomagolásnál direkt hagyok csomagolópapírt, mert számítok arra h utolsó nap előugrik h csomagoljam gyorsan be anyának:D:D
tavaly előtt vártam vártam, de nem állt elő ezzek.
ajándékosztásnál futott a kis csomagjával (amit már becsomagolva vett:D) kis spray tusfürdős csomag volt.
a színe: sötétzöld. :D akkor már tudtuk h nem okés vmi. hát férfi cuccokat vett:D aranyos volt, mert szégyelte magát:D
de egyébként a legbüdösebb szar volt xD még mindig megvan valahol:D
tavalyi is poén volt,karkötőt vett neki, és vett hozzá egy kis ékszretartó karácsonyfát, amit ki lehetett nyitni, és abba tette bele. egyébként úgy nézett ki,mint egy karácsonyfadísz:D
ajándékozásnál anya persze nem tudta h ki kéne nyitni így csak sunyin mosolygott, és annyit mondott:de aranyos.:D
de láttuk rajta h azért nem erre számított. aztán mikor már mindenki örömködött az ajándékoknak, apa szólt neki h nyissa már ki:D
- Reklámszatyor (Penny Market-es) - legalább át volt kötve masnival, erre bezzeg odafigyelt az ajándékozó nagynéni :)
- 15 éves koromban (lány vagyok) kis használt matchbox
- 8-os ballagásra haaatalmas nagyibugyi melltartóval (XXL méret)
- kislánykoromban használt kombiné dédmamától
- tinikoromban kis állatkás matricák....
- nagyszülőtől rendszeresen kapok (most hogy már asszony vagyok) 100 forintos boltból apró konyhai kütyüt, pl. hagymapucoló, répapucoló, de ezek legalább hasznosak, szóval nincs gáz velük, max furcsa :)
- kisfiamnak vett anyósom rózsaszín harisnyát...no comment
- nagyitól egy műanyagpalackban higított szörpi :)
- becsomagolva pár darab gyöngy, nagynénitől (fiatal, ő maga imád gyöngyöt fűzni, de én konkrétan kb. 6 darabot kaptam, csak úgy magában, becsomagolva)
Hát most ezek jutottak eszembe :)
28/N
Nekem még azok az ajándékok a kedvenceim, melyek körbe mennek a családban :-) Semmire nem jók, hasztalanok, ócskák és újra meg újra feltűnnek a rokonsági ajándékok között :-)))
(nejlon 100% antipamut konyharuhák, hasonló ágyneműk, ronda váza, giccses bögre, rikító mintás nyakkendő, stb.)
Ami még ciki, az 1-2 évvel ezelőtti csoki, csokimikulás :-)) Több éve bespájzolt dezodorok, szappanok, stb. Van olyan rokon, akinél alapjáraton avval kezdjük, megnézzük a lejárati dátumot az ajándékain :-))
Igen, nővérem mindig egykupacnyi ajándékot ad nekem amiben egyesül az 5éves kisfiúknaktól a 8 éves kislányokon át a nemtudom minek hiszig minden. Tavaly (már férjem, babám is van) az ajándékaim tőle: pokemon kártya, jugio (nemtudom hogy írják) kártya, egy rózsaszín barbie tojás. Volt pár dvd köztük valami zs kategóriás horror, pumukli, karaoké és angol nyelvű sziporka kalandjai. Volt játéknak még torpedó és valami hódió kalandjáték kártya amivel persze sose játszott velem. :)
(Filmről jut eszembe, igaz még nem volt karácsony de terhesen utolsó hóbnapokban kaptam tőloe egy hororr dvdt. Kitalálhatjátok a címe: Gonosz falu amiben ufók csináltak fel egy rakás nőt s a megszületett gyerekek kinyirták a fél felnőtt lakosságot. -.-"
Idén változtatott kicsit:
Most kék lego játéktojást kaptam (még csak nem is lego van benne), fiú kártya helyett lány witch kártyát emg valami más kislánykártyát!, szintén horror dvdket, katonás számítógépjátékot (utálom az ilyet is) meg utolsó egyszarvú mesekazetta, 2 csomag matricát, egyik csillámporpos kis virágok, szívecskék, másik meg koponyák, motorok, sátánkák meg ilyenek. -.-"""
Ja és két italport és világítócsillagokat amiket a plafonra szoktak rakni. Hozzáteszem ő már 27 én 24 vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!