Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz a házasságommal?

Mi lesz a házasságommal?

Figyelt kérdés
Eltávolodtam a férjemtől, nem is nagyon vágyom a társaságára. Egész nap egyedül vagyok a gyerekekkel, sok mindent egyedül kell megoldanom. A gyerek is taszítja el magától, visít, nem ad puszit, ha hazajön. Nincs időnk egymásra kettesben. Meddig mehet ez így? Anyós tudna vigyázni a gyerekekre, de mindig megkapom, hogy ne menjünk sehová, nincs pénzünk, kicsik a gyerekek és ő kettőre amúgy sem tud vigyázni. Régebben úgy elmentem volna csak egy napra valahová vagy a gyerekeket altattuk volna máshol, már nem akarok semmit. Most mi lesz, tönkremegy a házasságunk?
2011. okt. 13. 08:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mivel ő este netezik, én hamarabb elalszom. ha tévézik, gyereket fürdetek. Nincs közös tévézés, azért írtam, hogy be lehet vezetni, de csak szombaton. hajnali 4kor kel, ember, 9kor tudnánk nekiállni a gyerekek miatt bármilyen filmnek.
2011. okt. 13. 13:50
 22/22 A kérdező kommentje:
nyugi, van szex és főtt kaja is, tudom, mi a dolgom.
2011. okt. 13. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!