Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz a házasságommal?

Mi lesz a házasságommal?

Figyelt kérdés
Eltávolodtam a férjemtől, nem is nagyon vágyom a társaságára. Egész nap egyedül vagyok a gyerekekkel, sok mindent egyedül kell megoldanom. A gyerek is taszítja el magától, visít, nem ad puszit, ha hazajön. Nincs időnk egymásra kettesben. Meddig mehet ez így? Anyós tudna vigyázni a gyerekekre, de mindig megkapom, hogy ne menjünk sehová, nincs pénzünk, kicsik a gyerekek és ő kettőre amúgy sem tud vigyázni. Régebben úgy elmentem volna csak egy napra valahová vagy a gyerekeket altattuk volna máshol, már nem akarok semmit. Most mi lesz, tönkremegy a házasságunk?
2011. okt. 13. 08:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan meg szoktam mondani, mit akarok, nem kertelek, de ha erre az a válasz, hogy nem lehet, azzal nem tudok mit tenni. Gyerek is felébred éjjel, nincs meghittség.
2011. okt. 13. 11:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy te mit akarsz. Akarod-e így élni az életed, vagy nem. Ha igen, akkor váljék egészségetekre (bár nem fog, a gyerekek egészségére sem fog válni). Ha nem, és ő meg nem akar tenni semmit a változásért, akkor meg fel is út, le is út. Bár gondolom nem tudnátok hova menni, ez így nehéz kérdés. De én a helyedben amint tudnék mennék, ha nem sikerül rendbe hozni a dolgokat. Tapasztalatból tudom, hogy gyerekként inkább éltem az egyik szülőmmel, mint mindkettővel úgy hogy közben egy rakás sz.r a házasságuk.
2011. okt. 13. 11:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha fásultságot érzel, neked is tudni kell változtatni. Mekkorák a gyerekek? Nem lehet őket bölcsibe, oviba adni? Keress magadnak munkát, elfoglaltságot. A környezetváltozás e módja is jót tehet. Ha emberek közé kerülnél, más foglalkoztatna, nem csak önmagad és a saját életetek. Nem feltétlen a másikat kell változtatni. A te változásod őt is terelheti pozitív irányba.

Kívánom, hogy sikerüljön!

2011. okt. 13. 12:05
 14/22 A kérdező kommentje:
Másfél és 3 éves, még nem járnak oviba.
2011. okt. 13. 12:38
 15/22 anonim ***** válasza:

szerintem tegyel erte eloszor te, hogy lassan elkezdjenek heyrejonni a dolgok es feleledjen a tuz! olyanokra gondolok, hogy csokold meg neha csak ugy, oleld meg, legyel egy picit csinosabb otthon is, csokold meg alvas elott, erintsd meg sokszor, ilyenek. kuldj nei egy kedves smst amikor dolgozik, hogy hianyzik, remeled jol telik a napja stb. igyatok meg egy pohar vorosbort ha elaludtak a gyerekek, bujj hozza tv nezes kozben. szep lassan, de mukodni fog.

nosztalgiazz egy kicsit magadban, emlekezz arra az idore,amikor nagyon szerelmesek voltatok egymasba!!

csak lassan, es szep fokozatosan a tobb egyutt toltott ido is kialakul majd!!

2011. okt. 13. 12:49
 16/22 A kérdező kommentje:
kötelező esti filmnézés? ez mondjuk szombaton megvalósítható, ha nem megy el sörözni. Hét közben nem, mert akkor ugye másnap korán kel, pénteken fáradt, vasárnap meg megint pihenni kell. De ő imád este netezni, mert máskor nem fér hozzá, korábban meg néz tévét, de én akkor szoktam fürdetni.
2011. okt. 13. 13:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az: Így akarsz élni, vagy: elválsz, nagy eséllyel egyedül neveled a kicsi gyerekeidet. Állást nem nagyon kapsz, legalábbis nem válogathatsz 2 gyerek mellett. Társkeresőn néha akad vki, aki bevállal pár körre, ha a nagyszülők vigyáznak addig a gyerekekre, de társra ne számíts, van ott elég egyedülálló gyerektelen is. A gyerekek letehetnek a sportolásról/zeneiskoláról/nyelvórákról/családi nyaralásról. Egy depressziós anya mellett, szegénységben nőnek fel, 0 családképpel, fogalmuk sem lesz, mi az a család, apaszerep. Közben, ha akarod gyerktartásként a volt férjed igazi keresetének (nem egy álminimálbérnek) 40 %-át kapni, kedves vagy vele és az új feleségével, új gyerekeivel, gratulálsz az új házához, autójához, boldogságához, mert egy már felépített karrierrel, rendezett anyagiakkal rendelkező palira akad a társkeresőn 100 nő is, a gyerektartás úgyis lejár egyszer, meg 400000-nek a 60%-a is elég. Na, mit kellene tenni? Egy sz@rabb helyzetben levő nő.
2011. okt. 13. 13:33
 18/22 anonim ***** válasza:

akkor csak nyavajogj meg keresd a kifogásokat.... ha ennyire nem vagy képes, hogy néha átöleld vagy adj neki egy csókot, vagy mellébújj ha akár tv-t néz, vagy ha alszik, bármi, akkor ne is próbált megmenteni a házasságodat , mert úgysem leszel rá képes. ezek alap dolgok amiket leírtam, ide nem kellett volna eljutni , hogy már ennyitek sincs. Inkább rinyálj, és keresd a kifogásokat minden tanácsra, meg sopánkodj, az majd segít... pfff....

"A kérdező kommentje:

kötelező esti filmnézés? ez mondjuk szombaton megvalósítható, ha nem megy el sörözni. Hét közben nem, mert akkor ugye másnap korán kel, pénteken fáradt, vasárnap meg megint pihenni kell. De ő imád este netezni, mert máskor nem fér hozzá, korábban meg néz tévét, de én akkor szoktam fürdetni."

2011. okt. 13. 13:44
 19/22 A kérdező kommentje:
NEM válok el. Kivéve, ha erőszakos, alkesz disznó lesz belőle, de semmi más miatt nem fogok elválni.
2011. okt. 13. 13:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézőpont kérdése... A két asszony:- Milyen volt a szex tegnap? - Katasztrofális... A férjem megjött a munkából, a vacsorát megette 3 perc alatt, 4 percig szexeltünk, 2 perc múlva már aludt is. És Te? - Fantasztikus. A férjem miután hazajött, egy csodálatos vacsorára vitt el, majd egy órán keresztül haza sétáltunk. Gyertyafény és egy óra előjáték után egy órán keresztül fantasztikus szexben volt ré...szünk. És képzeld, a végén még egy órát beszélgettünk -- Meseszerű! A két férfi: - Milyen volt a szex tegnap? - Szuper! Amikor hazaértem, a vacsora már asztalon volt; ettem, szexeltem, majd rögtön elaludtam. És te? - Katasztrofális... Hazamegyek és nincs áram, mert elfelejtettem a villanyszámlát befizetni. Ezért el kellett vinnem a feleségem vacsorázni. Az étel rossz volt és oly drága, hogy nem volt pénzem taxira. Gyalog kellett hazamennünk. Otthon persze nincs áram, megint meg kellett gyújtani azt az átkozott gyertyát. Oly mérges voltam, hogy egy órába tellett, míg felállt, majd még egybe, amíg elmentem, és így olyan dühös voltam, hogy még egy órán keresztül képtelen voltam elaludni.
2011. okt. 13. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!