Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik megélhetési gyerek...

Létezik megélhetési gyerek vállalás?

Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy van-e olyan amikor a juttatások miatt kell elsősorban a gyerek. Ezen kívül lehetséges hogy valaki azért szül gyereket, mert nincs munkája és így 3 évig megoldódnak ez irányú gondjai? Léteznek ezek? Ha igen akkor ez nem számít önzőségnek? (tehát hogy a gyereket használják fel anyagi okok megoldásához? Tudom sokba kerül a gyerek nevelése, de vajon ha semmilyen juttatást nem kapnának a gyerekesek, akkor vajon kevesebb gyerek születne?)
2011. okt. 12. 17:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

04.46-os Ausztraliaban elek. Es igenis itt beveszik SOT!!! minden heten heti 10 ora ingyenesen jar az anyukanak. Ezzel csak az a baj hasonloan a legutolso hozzaszoloval, a kulonbseg h itt nem romakrol van szo, hanem igenytelen aussiekrol, meg indiai, meg arab es minden miegymas nepsegrol. Hogy az az anyuka aki egy ev utan visszamenne dolgozni, mert itt csak egy ev a szulesi az is fizetetlen, es csak egy evig tartjak a helyet, az nem tud visszamenni es kenytelen sokszor vegzettseghez kepest alacsonyabb pozicioba menni mert az reszmunkaidos, mert nem tud bolcsit biztositani a gyereknek egy hetre. Kolleganom ossze vissza dolgozott egy fel evig mert nem vettek be a gyereket a kert napokra, mert nem volt hely. Bezzeg az otthon ulo anyka, aki azert kapja a penzt az adofizetoktol, h otthon nevelje a gyereket (es itt nem az otthoni mutatvanyos osszegre gondolok, itt eleg szepen kapnak), az beadhatja heti 10 orara ingyen mert szegenyke faradt es pihenni kell. Tehat ez az ami felhaborit. es mig az aki jovedelmet termel fizet naponta 60-80 dollart, ez a resze a tarsadalomnak fizet napi 1 dollart. Tehat ez a disznosag.

Nem baj ha kap hasznalt ruhat ingyen, a baj az az h nem hajlando dolgozni es masoktol varja a sult galambot a szajaba. Bar en sosem vettem hasznalt ruhat, nem vagyok ennek a hive, de nem nezem le azokat akik turibol oltozkodnek. Itt csak az a gond, h pl mi mindent elraktunk a kistesonak, es h elvarta volna h nekik ajandekozzuk...

2011. okt. 14. 00:43
 32/41 anonim ***** válasza:
14%

"Mennék dolgozni, de hová?!"

Aki akar dolgozni az tud is. Érdekes módon itt pesten mindig van meló. Lehet nem a legjobb, de van. El lehet menni tesco árúfeltöltőnek is. Tessék felköltözni. Azzal is előrébb van az ember mint ülni a sz*rban és sírni...

2011. okt. 14. 07:45
 33/41 anonim ***** válasza:
65%
07:45 Már ne is haragudj meg ,de te napszúrást kaptál??ha az érintett réteg fel költözne pestre , ki adna nekik munkát ,és albérletet???
2011. okt. 14. 10:05
 34/41 anonim ***** válasza:
77%
Tesco nem csak Pesten van
2011. okt. 14. 10:09
 35/41 anonim ***** válasza:
ki az a bolond aki ezeket alkalmazza ugyanis a 90 % uk képtelen dolgozni!!!
2011. okt. 14. 18:56
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban egyet tudok érteni, hogy anno az én nagymamám is elment 2 diplomával takarítónőnek, WC-t sikálni, amikor nem volt mit enni...
2011. okt. 16. 17:40
 37/41 anonim ***** válasza:

08-25 12:11

Akkor sem annyi, hogy megérje, az az oldal rohadtul el van túlozva.

(Ne a putris cigányokat vegyük már alapul, akik egy fillért nem költenek a gyerekre, csak piára, meg szerencsejátékra...)

3 gyerekes anyuka a környezetemben 72ezer forintot kap a 3 gyerekre.

És nincs ingyen buszjegye, hanem 90%-os Volánra meg Mávra. Bkv-ra 3850 ft-os kisgyerekes bérlet.

Azt sem mondhatom, hogy elég a 72ezer ft...

Nekem egy gyerekem van, akire gyes van + családi (havi 37850 ft, ami most fog lejárni.)

Azon vagyok, hogy munkát találjak, de mivel pályakezdő is vagyok, 90%-ban bukó, mert gyakorlattal rendelkezőket keresnek szinte mindenhova.

A Tesco-snak üzenném: Én elmennék Tesco-zni, ha úgy lenne. Csak 1 a probléma: Tesco-ban 3 műszak van. Belőlem meg csak 1. Óvoda ugyanakkor van. Segítségem nincs.

Nem tudok szétszakadni, ha reggel 6-ra kellene menni, óvodába meg 7-től vihetem a gyereket...

És nekem csak 1 van... 3-nál nem tudom, mit csinálnék.

2012. szept. 13. 09:55
 38/41 anonim ***** válasza:
A Kuruc.info hírportál gyakran foglalkozik ezzel a témával,piszkálja is a liberálisok csőrét rendesen.
2013. ápr. 14. 13:12
 39/41 anonim ***** válasza:

Én nem egy ilyet ismerek,és nem cigányok.

Jövőre jön a 4.gyerek.Sehol nem dolgoznak a szülők,néha van alkalmi munka.Dohányoznak,isznak.

Lehet szemétségnek hangzik de én semmiféle támogatást nem adnék a gyerekvállaláshoz.

Főleg több gyerek után ne!

Ne támogassuk már a mélyszegénységet,olyan csináljon gyereket,akinek van miből.

Az a baj,hogy ez egy ördögi kör,és nagy eséllyel a gyerek ugyanazt fogja csinálni,mint a szülei,mert majd elkakar menekülni otthonról tizenévesen,mert nem bírja tovább,és ezt csak így tudja megtenni.

2013. dec. 22. 05:27
 40/41 anonim ***** válasza:

Persze ilyen soha nem lesz.A gyerekgyártást mindig támogatni fogják.A cél,hogy sok szegény legyen,kevés gazdag,aki jól megél belőlük.

Majd ha egymást eszik meg az emberek talán rájönnek,hogy nem lehet szaporodni a végtelenségig.Addig sajna nem.

2013. dec. 22. 05:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!