Létezik megélhetési gyerek vállalás?
oké, elolvastam a válaszodat, bocsi... Fáradt vagyok, jól írtad, ne haragudj.
Egyébként sokan vannak úgy, hogy ha nincs munka, esetleg van már 1-2 gyerek, akkor inkább bevállalja a következőt, mert különben munkanélküli lenne. Így meg otthon van 2 gyerekkel, plusz 3 évig biztosított, és ha 28.000-t, de legalább kap valamit. Adójóváírással apuka fizetése is több, 3 gyerekkel sok a kedvezmény is (tankönyv, sulis kaja), meg azért csak van ruha a nagyokról.
Viszont a "tipikus" megélhetésért szülőket elítélem én is. Sejtitek...
"És ha a gyerekesek semmilyen juttatást nem kapnának, mondván ők biztosítság azt amit vállaltak? Akkor vajon mi lenne a helyzet?"
Vagy az lenne, hogy akiknek telik rá, annak lesz gyerekük, és így több gyereknek lenne "kezdőtőkéje" felnőttkorára.
Vagy az, hogy az ember önző, és nem érdekli, milyen körülmények közé szüli a gyereket, neki kell.
Szerintem nagyon gyatra a családtámogatási rendszer..
Többet kellene adniuk, mert amit adnak nem elég a gyerekekre.
Többen vállalnának gyereket, akik a biztosítanák majd a mi nyugdíjunkat.
Próbálj már meg 2 minimálbérből meg a családiból felnevelné 2 gyereket..
Nem mindenki keres 100 felett..
Biztos van aki megélhetésből csinál gyereket, de tuti csak a romák, na de ők nemis a gyerekre költik a pénzt..
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!