Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltak már meg? Hogyan...

Csaltak már meg? Hogyan derült ki? És együtt maradtatok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 12:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

OFF!tegnap 23:16!

Mennyi idő telt el azóta? Mit írtam, az én esetem is hasonló, exel elcsábulás.

Nekem 1 év volt mire kezdtem érezni egy kis bizalmat. Azóta már nyoma sincs annak a dolognak. Lehet maradt tüske, de soha nem ellenőriz, nem féltékenykedik, nem kerül szóba.

Kitartás, hiszem hogy ha igazán dolgoztok rajta rendeződhetnek a dolgok. Csak soha ne titkolózz, az elront mindent.

tegnap 13:36 voltam

2011. okt. 13. 08:54
 22/23 anonim ***** válasza:
08:46-os ! 3 hónap telt el azóta. Igyekszem nagyon mindenről beszámolni, a legapróbb részletig, de ha valamit elfelejtek mesélni, rögtön megkapom,hogy titkolózok :( (és nem feltétlen pasival kapcsolatban). Viszont érzem hogy nagyon szeret,és ő is nagyon próbálkozik,hogy a régi legyen a dolog, csak nehéz neki. Megértem teljesen,és örülök hogy egyáltalán kaptam még egy esélyt. Te egyébként miért voltál az exeddel? Volt valami oka? A kapcsolatotokból hiányzott valami?
2011. okt. 13. 19:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Off!

Előző vagyok.

Nekem nem sikerült lezárni a dolgokat az exel, friss volt a seb, mikor újra egymásba bonyolódtunk egy estére. Hülye voltam!

Kitartás neked!

2011. okt. 20. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!