Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltak már meg? Hogyan...

Csaltak már meg? Hogyan derült ki? És együtt maradtatok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 12:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
még nem
2011. okt. 12. 13:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
(Remélem) Még nem. Ha kiderülne ilyesmi, biztos pakolnék..vagy ő. Pedig van 2 gyerek is, de a bizalom nagyon fontos. Nem tudnék utána ép ésszel gondolkodni, és azon agyalni, vajon most kivel van, mit csinál...tuti féltékeny lennék.
2011. okt. 12. 13:23
 13/23 anonim ***** válasza:

Engem még nem, vagyis nem tudok róla, de én már igen a párom. Még a legelején, egy részeg este az exemmel.

Nem volt könnyű utána, sok idő kellett, mire felépült a bizalom, de megérte harcolni. Ez sok-sok éve volt, azóta már a felesége vagyok, és imádjuk egymást.

2011. okt. 12. 13:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja, és úgy derült ki, hogy bevallottam.
2011. okt. 12. 13:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kegyetlen érzés volt. Nekem is bevallotta, de már sejtettem. Mivel bevallotta, s nálunk is voltak krokodilkönnyek, együtt maradtunk. Terapeutához is mentünk, hogy segítsen újra, hogy egymásra találjunk, s nekem se legyen akkora tüske a lelkemben.

Azóta évek teltek el. Gyerekeink is születtek. Megcsalás többé nem történt. Eddig minden happy, mondhatnám.

De mégsem az. Az a bizonyos tüske nem múlt el. Képtelen vagyok bízni benne. A megcsalás számára nem akkora nagy bűn, az erkölcsi értékrendje egyszerűen más. Ezért nem vagyok nyugodt. Tulajdonképpen csak a kedvemért nem csal meg. Ez szép ugyan, de megvan az ára is. Tudom, hogy vágyakozik másfele, s időnként - bár nem tudatosan - de büntet azért, hogy nem dug...hat meg mást. Az évek alatt ez részéről inkább egyfajta beletörődéssé vált, s időnként feszült gorombaság jellemzi őt emiatt, ami elég rendesen rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra.

Egy szó, mint száz: nem vagyunk egyformák nézőpontilag. Én azért nem csalom meg őt, mert akkor nem tudnék a tükörbe nézni. Ő pedig miattam nem. S ez nagy különbség. Szép lassan emiatt elhidegültünk.

S előbb-utóbb nagy valószínűséggel el fogunk válni. Hiszen ez a dolog megmérgezi a kapcsolatot.

2011. okt. 12. 13:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Találtam egy szerelmes sms-t a telefonjában. (nem volt hobbim a mobilban turkálás, de akkor már gyanús volt, mivel hetekig nem szexeltünk)

Rákérdeztem, kénytelen volt bevallani.

Dehogy maradtunk együtt!

2011. okt. 12. 13:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

13:41-nek! Örülök, hogy vannak emberek, akik reálisan látják a kapcsolatukban a hibákat, és azt be is merik vallani! Erről kellene szólnia ennek az oldalnak! Ha már anonim, merjünk őszinték lenni.

Ja igen, engem tudtommal még nem csaltak. De benne van a pakliban, mert első kapcsolata mindkettőnknek, és már 25 éve tart. Szóval a kíváncsiság lehet egyszer erősebb lesz...

2011. okt. 12. 14:00
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

13:07 vagyok

Hogy mivel löktem??

Nem úgy viselkedtem vele, ahogy kellett volna,sokszor megbántottam,szeretkezés sem volt a legjobb, és csak akkor jöttem erre rá,mikor éreztem, valami nincs rendben. 2 hónapig min. nem volt sex, szinte nem is taliztunk.

2011. okt. 12. 14:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Annyira sikerül a megcsalás, hogy gyerek is lett belőle.

Drága expárom nem bírta a gumit így anélkül csinálta és terhes lett a kicsike. Kitudja hány alkalommal csalhatott meg így mert nem hiszem, hogy 1 alkalom volt.

Ő dobott engem arra hivatkozva, hogy túl okos és művelt vagyok hozzá. Ja és hogy az anyuka nem szeret.

Persze kiderült a turpisság és megtudtam, hogy azért lett vége, mert terhes lett a másik barátnője.

Most nyáron 4 évvel a történések után megkeresett és bevallott mindent. és megkérdezte, hogy nem-e kezdhetjük elölről. Hát nem! Be bukta az exdrága.

2011. okt. 12. 21:27
 20/23 anonim ***** válasza:
A mostani páromat én csaltam meg. 1 éve voltunk együtt akkor, elcsattant egy csók az exemmel. Úgy derült ki hogy elmondtam neki. Együtt maradtunk, de tudom hogy benne van a tüske és megértem.Ellenőriz, és még a facebookos ismerőseimre is rákérdez,hogy ki kicsoda. Tudom, ez így nem hangzik ideálisnak, de azon vagyok, hogy helyrehozzam, és bebizonyítsam,hogy tényleg csak egyszeri alkalom volt. Remélem egyszer elhiszi majd nekem és túljutunk ezen, mert nagyon szeretjük egymást, csak sikerült elb@sznom. :( nagyon szégyellem, de nagyon reménykedek, hogy van ebből kiút! 22/L
2011. okt. 12. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!