Csaltak már meg? Hogyan derült ki? És együtt maradtatok?
Engem még nem, vagyis nem tudok róla, de én már igen a párom. Még a legelején, egy részeg este az exemmel.
Nem volt könnyű utána, sok idő kellett, mire felépült a bizalom, de megérte harcolni. Ez sok-sok éve volt, azóta már a felesége vagyok, és imádjuk egymást.
Igen, kegyetlen érzés volt. Nekem is bevallotta, de már sejtettem. Mivel bevallotta, s nálunk is voltak krokodilkönnyek, együtt maradtunk. Terapeutához is mentünk, hogy segítsen újra, hogy egymásra találjunk, s nekem se legyen akkora tüske a lelkemben.
Azóta évek teltek el. Gyerekeink is születtek. Megcsalás többé nem történt. Eddig minden happy, mondhatnám.
De mégsem az. Az a bizonyos tüske nem múlt el. Képtelen vagyok bízni benne. A megcsalás számára nem akkora nagy bűn, az erkölcsi értékrendje egyszerűen más. Ezért nem vagyok nyugodt. Tulajdonképpen csak a kedvemért nem csal meg. Ez szép ugyan, de megvan az ára is. Tudom, hogy vágyakozik másfele, s időnként - bár nem tudatosan - de büntet azért, hogy nem dug...hat meg mást. Az évek alatt ez részéről inkább egyfajta beletörődéssé vált, s időnként feszült gorombaság jellemzi őt emiatt, ami elég rendesen rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra.
Egy szó, mint száz: nem vagyunk egyformák nézőpontilag. Én azért nem csalom meg őt, mert akkor nem tudnék a tükörbe nézni. Ő pedig miattam nem. S ez nagy különbség. Szép lassan emiatt elhidegültünk.
S előbb-utóbb nagy valószínűséggel el fogunk válni. Hiszen ez a dolog megmérgezi a kapcsolatot.
Igen. Találtam egy szerelmes sms-t a telefonjában. (nem volt hobbim a mobilban turkálás, de akkor már gyanús volt, mivel hetekig nem szexeltünk)
Rákérdeztem, kénytelen volt bevallani.
Dehogy maradtunk együtt!
13:41-nek! Örülök, hogy vannak emberek, akik reálisan látják a kapcsolatukban a hibákat, és azt be is merik vallani! Erről kellene szólnia ennek az oldalnak! Ha már anonim, merjünk őszinték lenni.
Ja igen, engem tudtommal még nem csaltak. De benne van a pakliban, mert első kapcsolata mindkettőnknek, és már 25 éve tart. Szóval a kíváncsiság lehet egyszer erősebb lesz...
13:07 vagyok
Hogy mivel löktem??
Nem úgy viselkedtem vele, ahogy kellett volna,sokszor megbántottam,szeretkezés sem volt a legjobb, és csak akkor jöttem erre rá,mikor éreztem, valami nincs rendben. 2 hónapig min. nem volt sex, szinte nem is taliztunk.
Igen. Annyira sikerül a megcsalás, hogy gyerek is lett belőle.
Drága expárom nem bírta a gumit így anélkül csinálta és terhes lett a kicsike. Kitudja hány alkalommal csalhatott meg így mert nem hiszem, hogy 1 alkalom volt.
Ő dobott engem arra hivatkozva, hogy túl okos és művelt vagyok hozzá. Ja és hogy az anyuka nem szeret.
Persze kiderült a turpisság és megtudtam, hogy azért lett vége, mert terhes lett a másik barátnője.
Most nyáron 4 évvel a történések után megkeresett és bevallott mindent. és megkérdezte, hogy nem-e kezdhetjük elölről. Hát nem! Be bukta az exdrága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!