Mit jelent az ha valaki főállású édesanya?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 15:48
31/34 anonim válasza:
10.57 jól megfogalmazta a lényeget. Még egyvalamivel azért kiegészíteném: a gyerekeknek nagyon fontos, hogy szüleiknek jól működő házassága legyen. Egyébként ez a szülők érdeke is. Nos, megnézném én azt az anyát, aki reggel mondjuk 8-ra megy dolgozni, előtte ugye elviszi a gyerekeket oviba, suliba, meló vége négykor, rohan a gyerekekért, bevásárol, vacsorát főz, rendet rak, mos, vasal, beszélget és játszik a gyerekekkel, átnézi a leckét, stb., mire minden gyerek ágyban van és ő is lezuhanyozik, minimum este 10 óra. Kialudnia nincs ideje magát, nem hogy a férjével beszélgetni, szeretkezni, stb.... És akkor hol van mindaz, ami még szintén nagyon fontos: ne egy leharcolt, hullafáradt, kialvatlan, ideges feleséget találjon a hazatérő férj, hanem azt a NŐT, akit feleségül vett...
32/34 anonim válasza:
Tegnap írtam. Az én anyám egyedül nevelt minket és kénytelen volt dolgozni menni, szóval nem azért ment mert neki a munkája fontosabb volt... És igen tudta mik a kedvenc dolgaink... Egyébként meg ott volt mindig a hétvége amikor is reggeltől estig nem foglalkozott mással csak velünk. A mai világban sajnos kevesen tehetik meg hogy nem mennek dolgozni hanem csak otthon vannak, úgyhogy erről nem hiszem hogy ők tehetnek. Ettől még normálisan fel lehet nevelni egy gyereket. De nekem mint írtam teljesen mindegy ki hogyan csinálja, én személy szerint nem értek vele egyet. Egy idő után meg a gyerek is eljár oviba iskolába, szóval akkor már eleve nem lehet vele egész nap, de mindegy...
33/34 anonim válasza:
10:57:
És mit akarsz ebből kihozni? Maradjon otthon minden anyuka? Szerinted ők nem dolgoznának részmunkaidőben, max. napi 4-6 órát, ha tehetnék? Mintha minden dolgozó anya önzőségből látná keveset a gyerekeit... Vannak elegen, akik 12óráznak, szerinted azok mennyit látják? Még kevesebbet...
A "drága" Amerikában megtehetik az édesanyák, hogy otthon üljenek és gyereket neveljenek. Itt két fizetésből is szépen éhen tud halni egy család...
34/34 anonim válasza:
Hozzá tettem azt hogy nem annak szól akinek kényszerből kell elmennie dolgozni hanem azoknak akik lehurrogják azokat az anyákat akik megtehetik azt hogy otthon maradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!