Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha valaki...

Mit jelent az ha valaki főállású édesanya?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 15:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
25%

"44 éves vagok, 3 egyetemista gyerek anyja, több diplomával, nyelvvizsgával, és valószínűleg négyszer annyyit keresek mint te."

Azt kétlem, hogy 4-szer többet keresel, felsőfokú nyelvvizsgáim, diplomám meg nekem is van, pedig még jócskán nem vagyok 44:))

2011. okt. 11. 16:58
 22/34 anonim ***** válasza:
48%

Csak gyereked nincs. Nem is tudod mi az.

(a legalább négyszerben egyre biztosabb vagyok)

2011. okt. 11. 17:01
 23/34 anonim ***** válasza:
42%
Én pedig egyre biztosabb, hogy csak egy huszonéves, unatkozó kismama vagy, aki szeretne annyit keresni, mint a diplomások:)
2011. okt. 11. 17:04
 24/34 anonim ***** válasza:
52%
1 gyerekem van, de ha ezt a 2 gyerekes válaszolót örökbe fogadom, elmehetek főállásúnak.
2011. okt. 11. 17:07
 25/34 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem az elsőnél a pont!

OFF: Kérdező, hol élsz? Én marosvásárhelyi vagyok. :)

19L

2011. okt. 11. 17:11
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, 5 gyereke van, ebből a három legkisebb iker (hármasikrek). A szoptatási időszakot leszámítva folyamatosan dolgozott és még most, nyugdíj mellett is dolgozik, pedig az apuka kifejezetten jól kereső üzletember.

Viszont a család olyan, hogy ha nekem felennyire sikerülnek jól majd a leendő gyerekeim, végigcigánykerekezek a főutcán. Összetartóak, a gyerekek még huszonévesen is odabújnak pusziért a szülőkhöz, tisztelettudóak, lazák, sikeresek.

Anyuka sincs lestrapálva, tele van élettel.

Ha neki ment öt gyerekkel, szerintem meg lehet csinálni.

2011. okt. 11. 18:12
 27/34 A kérdező kommentje:
Kolozsvári vagyok:)
2011. okt. 12. 08:40
 28/34 anonim ***** válasza:
45%
Azért kíváncsi lennék, hogy azok, akik azt mondják, hogy nem számít szinte munkának az, ha valaki otthon van a 3 kicsi gyerekével, plusz elvégzi az összes házimunkát, hányan csinálták már. Ki lehet próbálni és utána osztani az észt. Neveld becsülettel a gyerekeket, főzzél minden nap, vasalj, moss az 5 tagu családra, munkáld a nagy kertet, tedd el a zöldséget-gyümölcsöt télire.... Csináltad már? Jaaa, az nem számít embernek akinek van gyereke, ne adj isten még több is, és persze nincs 3 diplomája.
2011. okt. 12. 09:31
 29/34 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki otthon van a gyerekeivel, oké abban is van munka, persze ezt nem vitatom. De azért más anyuka munka mellett látja el ugyanezeket a feladatokat több gyerekkel. Például az én anyám munka után állt neki főzni, mosni, vasalni, takarítani és közbe foglalkozni velünk. És mégsem hisztizett soha. Számomra mindig fura volt ez a főállású anya dolog, de mindenki azt csinál amit akar.
2011. okt. 12. 15:10
 30/34 anonim ***** válasza:
71%
Na nekem ezt senki ne magyarázza be hogy aki mondjuk két szakba dolgozik az ugyanannyit tud foglalkozni a gyermekével mint aki nem dolgozik.Reggel 6ra megy dolgozni, mire hazaér 3óra(és akkor elment a boltba meg a gyerekekért)neki áll főzni 4re végez vele,felsöpör,fel mos,kitereget,elmosogat stb.... 6órára végez mindennel.És akkor 6órakor neki áll foglalkozni a gyerekkel.Mindegyikkel foglalkozik egy órát akkor már este 9.De gondolom este 9kor már régen az ágyban a helyük.Persze a legtöbb szülő a mai világba tojik rá hogy mire van igazán szüksége a gyereknek.Hazaérnek a munkából gyereket lerázzák hogy most nem érek rá menjél foglald le magad miközben a gyerek a szüleire vágyik.És akkor csodálkozunk hogy miért ilyenek a gyerekek.Ismeritek a gyerekeiteket?Tudjátok melyik virág a kedvence.És itt nem arra gondolok hogy melyik a kedvenc olyan játéka amivel egyedül is eljátszik.Csak magunkba kéne nézni.És ezt nem azokra értem akik kényszerből mennek vissza dolgozni de senki ne szidja azokat akinek a család a legfontosabb és semmit nem helyez előtérbe.Ha délutános akkor reggel elviszi a gyerekeket suliba,oviba és egészen este fél 11ig nem látja.Na ezt ne magyarázza be senki hogy ez a gyereket nem sínyli meg.De ha nem dolgozik egy anya akkor napközbe meg tud csinálni mindent és délután csak a gyerekre tud koncentrálni.
2011. okt. 13. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!