Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nem engedi meg, hogy...

Apám nem engedi meg, hogy itthon maradjak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Előrehozott emelt töri érettségit teszek jövőhét szerdán, mióta elkezdődött a suli, nem tudtam eleget tanulni rá a sulis dolgok miatt (nyilván készültem, csak közben voltka más dolgok is), szerettem volna itthon maradni 3 napot, hogy még egyszer átismételjem teljesen és csak arra koncentráljak (nekem 3 nap nagyon sokat segít), de apám nem engedi, pedig még a saját ofőm (!!) is ezt javasolta. Mit tegyek? Ráadásul kipihentnek is kéne lennem, de ha suliba megyek, akkor megint az agyam teljesen lefárad és másnapra olyan leszek, mint a mosogatószivacs.
2011. okt. 11. 15:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is tettem emeltszintű előrehozottat,és az ofő leigazolt simán 3 napot,sőőőt mikor nyelvvizsgázni voltam,arra is leigazolt 3napot !!!!!!!

Kérd meg az ofőt, hogy igazolja le,és reggel indulj el iskolába,de helyette inkább a könyvtárba ülj és ismételd át a tananyagot!!!!

2011. okt. 11. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!