Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy 'leckéztessük' meg őket?

Hogy 'leckéztessük' meg őket?

Figyelt kérdés

Nem találtam megfelelő kategóriát!

Adott egy 18éves fiú és egy 17éves lány. A barátaink és a rokonaink, állandóan azzal foglalkoznak, h mi mikor jövünk össze, mindig ez a téma náluk. Mondtuk már nekik, h nem fogunk összejönni, meg h hagyjanak békén, de nem értik... Szeretnénk őket valahogy 'megleckéztetni' vagy valamit tenni, hogy végre abbahagyják... Lehet az kissé durva is... Eljátszhatjuk h összejövünk és vhogy miattuk szakítuanánk, vagy valami... Ötlet?

2011. okt. 11. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Ez gyerekes. Ha úgysem jöttök össze, akkor miért zavar, hogy mit gondolnak mások? Az idő majd titeket bizonyít...de ez az ötlet annyira éretlen. Nőjetek fel.
2011. okt. 11. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Valamelyik családi összejövetelre hívja meg a lány a fiút, és annak szüleit. Szóval mindenki legyen ott aki akarja ezt az egészet nem törődve az Ő véleményükkel.

Mikor összejött mindenki, jelentsék be, hogy mindenki örülhet, mert a lány terhes. Összejöttek. Gondolom anyukák meg apukák leesnek a székről. Egy kis hatásszünet után meg lehet mondani az igazat, és így együtt mindenkit meg lehet kérni, hogy szálljanak le az ügyről. Ők is láthatják megnnyivel jobb így, mint a pár percel ezelőtti verzió. Gondolom jó lecke lenne kisebb sokkal tudatosulna, hogy ne szóljanak bele mindenbe.

2011. okt. 11. 13:02
 3/10 anonim válasza:
ha meg csinálod az előző választ akkor írd le hogy mitörtént
2011. okt. 11. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
amit a második válaszoló írt,az jó :)
2011. okt. 11. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Akár össze is jöhetnétek, van vmi nyomós oka hogy nem?
2011. okt. 11. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:

:D ezt megcsináljuk, köszönjük az ötletet... :D

gyerekes vagy nem gyerekes, eléggé unalmas és már idegesítő azt hallani minden egyes találkozáskor h mi a helyzet velünk...

egyéb ötlet amit a barátainknál vetnénk be... mert ez ott sajnos nem működne :/ :D

2011. okt. 12. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:

A barátokkal már nehezebb. Ott azt kell elérni,hogy inkább lebeszéljenek Titeket egymásról.

Mondjátok azt a barátoknak, a fiú a fiúknak, a lány a lányoknak, hogy megfontoltátok a dolgot, és leültetek beszélgetni.

De képzeljétek el, milyen aberrált... jöhet a mese.

A lány mesélje el a barátnőknek, hogy a pasi csak hármasban szereti. /szerintem barátnők itt kiszállnak a fiúra tukmálásról./

A fiúknak meg ugyanez, csak a két pasis verzióval.

Szerintem csak kettőtöknek nem lesz kellemetlen. Szerintem előttetek nem igen fogják többet szóba hozni a dolgot.

2011. okt. 12. 18:45
 8/10 A kérdező kommentje:

#3 válaszoló!

Megcsináltuk :D 2x is :D

Volt egy családi összejövetele a családomnak, és elhívtam a lányt is. Az est fénypontjaként felálltunk, megkocogtattam a poharat, és belekezdtem...

"Köszönöm, h mindannyian ránk figyeltek, ez egy fontos pillanat... Nem is tudom hol kezdjem... Anya, Apa! Hamarosan nagyszülők lesztek. Nagyi, Papa! Ti pedig dédszülők." Majd megsimogattam a barátnőm hasát. :DDDDDDDD

Dermedt arcok, tátva maradt szájak... :D Aztán sajnos nem bírtuk ki röhögés nélkül, mert olyan vicces fejeket vágtak :D Aztán közöltük, hogy na akkor ezentúl békén lehet hagyni. 1 hétre rá, ugyanezt megcsináltuk az ő családjánál. Ugyanaz történt mint az előzőnél, szintén elröhögtük magunkat... :D Azóta békénhnagynak :D

KÖSZÖNÖM a 2. válaszolónak még1x :D

2011. nov. 4. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó lehetett, videóra kellett volna venni :D
2011. nov. 4. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok! Igen, erre lehetett számítani :) Gratula a bátorságért! Örülök, hogy sikerült. :)
2011. nov. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!