Tipikus új barátnő duma ez az anyuka a műkörmösre költi a gyerektartást. 15 ezerből számlák, fűtés, kaja, ruhák, 3 éves gyereknek meg havonta kell cserélni a cipőt, ruhát, mert hamar tönkremegy, vagy kinövi. Ha emeli, akkor se a te dolgod, hanem a gyerek apjáé, neked semmi közöd az egészhez.
2011. okt. 11. 12:49
13/32 anonim válasza:
Hát 15 ezer talán a gyerek rezsijére elég. De valószínű arra sem. Nem hogy étkezés és ruhák.
Kisülne a szemem, ha a páromnak lenne pénze, de csak 15 ezret fizetne a gyerekére, és én ezt hagynám
2011. okt. 11. 12:52
14/32 anonim válasza:
Lehet én vagyok hülye, de nem azért fizet az apuka, hogy teljesen ő tartsa el a gyereket.. Ő ad havonta 15-öt, meg fizeti a gyerek kajáját.. Anyuka nem hiszem, hogy sokkal többet költene a gyerekre, ha szakadt ruhában megy a gyerek.. Egyezzetek meg, hogy kap 20 000-ret havonta, az nektek sem sokkal több, de a gyereknek elméletben több jut..
2011. okt. 11. 13:29
15/32 anonim válasza:
Nem adnék az anyának többet az tuti.
Szerintem jól gondolkoztok,játék ruhanemű,esetleg plusz kaja vagy élelmiszer de ne adjatok neki pénzt.ha anyuka is beleteszi a 15ezrét abból el kell hogy tudja látni a gyereket,főleg hogy oviba eszik és besegitetek az öltözködésbe is.
2011. okt. 11. 14:40
16/32 anonim válasza:
Az apa fizet 15.000FR-ot,de elméletben az anyának is minimum ugyanitt oda kéne tennie ez mellé az összeg mellé. Az már 30.000FT. Nem értem egyesek mit támadják a kérdezőt,h kevés az a pénz,hisz irta h emelett tesznek félre külön a gyereknek,és ők veszik a ruhákat,játékokat. Az anyuka meg abból a 30.000Ftból amit a gyerekre kéne költeném még a nyamvadt ebédet sem képes befizetni az oviba. Sőt,plusszba még le is járatja az apukát és az új párját(az ismerős fizeti ki az oviba,akinek aztám ők adják oda a pénzt).
2011. okt. 11. 14:40
17/32 anonim válasza:
Azért aki azt mondja,hogy 30 ezer mindenre elég egy gyereknek,annak nem volt gyereke.
2011. okt. 11. 14:42
18/32 anonim válasza:
Én nem mondom h elég 30.ezer ft,de az apa és a kérdező lényegesen megkönnyítik az anya életét,és elégnek kéne lennie. mert itt nem arról van szó h kap ennyit aztán csá,hanem emelett megvesznek neki mindent ami kell
2011. okt. 11. 14:48
19/32 anonim válasza:
Egy 3 éves gyereknek nem havonta kell mindenből újat venni, és a rezsiben sem hiszem, hogy olyan sokat használna.. 3 éves! Villany, víz, fűtés anyukának is kell.. 30 000 ft-ból máshol egy egész család havi kajája van meg, nem egy 3 éves gyereké.. Én párommal élek, 3 kutyával és 25 000ből kijön a havi kaja, és nem eszünk szart.. Néhányan nem a földön élnek.. Kifizeti a 15-öt az anyukának, befizetik a gyerek kajáját, és tesznek félre még neki.. Mi mást kellene még? 40-ret adjon a gyerekre? 80 Ft hol kell egyetlen gyerekre? Mert ugye ne csak az apuka tartsa el..
2011. okt. 11. 15:12
20/32 anonim válasza:
Én 20-25 e kaptam apámtól anno és mégis alig volt belőle "tárgyi" eredménye. Anyukám kifizette a számlákat azt szevasz.
Ha a kérdező alaptalanul vádolja az anyát, akkor egy ronda irigy dög. Ha tényleg felesleges dolgokra költi a pénzt, akkor meg szólni kell a gyámügynek, mert gondolom az apuka is szeretné ha a gyermeke rendbe lenne.
Szóval tessék egy kicsit "személytelenebbül" értékelni a dolgot. Ha az anya a hibás akkor gyámügy. Ha a pénzt azért nem költi a gyerekre mert más kifizetései vannak (számlák) akkor pedig nem hibáztatható.
És én sem mondom ,hogy az apának kell eltartania a gyereket, de végül is az ővé és Ő UGYANOLYAN mértékben felelős érte mint az anya. (A szex felelősség... a belőle származó gyerek, meg életed végééig elkísér és azt lesi majd a sírod szélén, hogy mit örököl majd.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!