Házasság vagy csak együttélés?
Miért döntöttetek úgy h összeházasodtok, és miért úgy h nem?
Mindkét nem véleményére kiváncsi lennék!
Én nem akarok házasodni a párommal és nő vagyok! Nos amikor hozzám költözött a párom, megmondtam neki, hogy nekem nem számít a papír, sőt nem akarok házasodni! Van egy nagy családi ház amit a szüleimtől örököltem, van már egy gyönyörű kislányom, akit 3 éve szültem, mellette jól fizető állásom van. A párom is dolgozik, neki közepes a keresete,de így is jól élünk.
Nekem nem kell házasság: így is van mindenem már, gyermekem is, egy kedves párom is, ne a papírtól függ, hogy együtt maradunk-e!
32N
Azért itt nem egy fecniről beszélünk, hanem a házasságról. Az a "csak" papír jogi és vagyoni és családi változásokkal jár.
Lehet ezt jónak tartani, lehet rossznak, lehet utálni, nem hinni benne, de lealacsonyítani "csak egy papír" szintjére nem.
Ennyi erővel a diploma is csak egy papír, vagy bármilyen szerződés.
Sok oka lehet a házasságnak, de azt tudni kell: senki a világon nem azért házasodik, hogy egy papírdarabbal több legyen a fiókjában.
én úgy döntöttem, h nem szeretnék férjhez menni, a párom meg szeretne nősülni :)
én már ezer meg egy észérvet felsorakoztattam a házasság ellen, és kértem, hogy ő is mondjon párat mellette. eddig még nem tette meg :)
nos, én feleslegesnek tartom, mivel számomra az csak 1 papír. én elhiszem neki, hogy papír nélkül is velem marad, és én sokkal többnek érzem azt, hogy megígérem, minthogy egy szerződést írok alá.
Köszi a sok választ.
Mi is már jó ideje együtt vagyunk -12 éve- de nem élünk együtt még. Majd jövőre szeretnénk összeköltözni. Már beszéltünk a házasságról, de én sem, és úgy érzem ő sem vágyik rá igazán. Ahogy most vagyunk úgy jó. Ahogy v.ki írta - és nekem is nagyon lényeges - a tudatalattimban megmarad h "független" vagyok, és ezáltal a kapcsolatunk is más. Azért vagyok vele mert szeretem-akarom. Ha ez elmúlik a "papír" csak akadály lenne. A környezetemben nagyon sokan elváltak,megcsalták a párjukat, és v.hogy úgy érzem egy hazugság az egész. Vallásos vagyok, és undorítónak tartom amikor az ismerős "nőcsábász" Isten előtt örök hűséget fogad, és közben ezer nővel csalja feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!