Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mért van? NEM BÍROM! SOS!

Ez mért van? NEM BÍROM! SOS!

Figyelt kérdés
Miért vagyok egy senki ha nem vagyok az a hangos típus?Én inkább visszahúzódobb vagyok elbeszélgetek szinte minddenkivel de nem tudok úgy lenni mint ők Nem olyan vagyok.Imádok öltözködni imádom a divatot szóval azért nem vagyok igénytelen se cgány se semmi.Duci se vagyok.Csak visszahúzódóbb.Pénteken a suliba összekaptam azzal a lánnyal akivel még tavaly jóba voltam.Ő azt mondja hogy miattam mert hogy hazudoztam neki én meg azt mondom hogy miatta mert megváltozott.Ő idén egy hülye pcsa lett.Tavaly is már kezdett olyasmi lenni.De most Pfúj...Kiabáltunk egymással.Aztán délután olvastam fészen hogy aztírta a haverja hogy nem kell ilyen szánalmas jelentéktelen emberrel foglalkozni.Ez annyira sziven ütött.Tényleg jelentéktelen lennék? Nem érzem jól magam a bőrömbe utálom amilyen vagyok...Mit tegyek Légyszi könyörgöm sgítsete!!!!
2011. okt. 10. 17:29
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
de 21:13 honnan veszed hogy nen nyitok mások felé??:D Vannak barátaim.CSAK vele nagyon összevesztem és szerintem jogos volt a dühöm..
2011. okt. 14. 12:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Ne is foglalkozz velük! Én is visszahúzódó vagyok de vita közben nagy a szám! Ha ilyen veled...nem kell ragaszkodnod a barátságához..találsz más barátnőt,aki majd normális veled! De ami fontos SOHA nehagyd magad
2011. okt. 17. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!