Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mért van? NEM BÍROM! SOS!

Ez mért van? NEM BÍROM! SOS!

Figyelt kérdés
Miért vagyok egy senki ha nem vagyok az a hangos típus?Én inkább visszahúzódobb vagyok elbeszélgetek szinte minddenkivel de nem tudok úgy lenni mint ők Nem olyan vagyok.Imádok öltözködni imádom a divatot szóval azért nem vagyok igénytelen se cgány se semmi.Duci se vagyok.Csak visszahúzódóbb.Pénteken a suliba összekaptam azzal a lánnyal akivel még tavaly jóba voltam.Ő azt mondja hogy miattam mert hogy hazudoztam neki én meg azt mondom hogy miatta mert megváltozott.Ő idén egy hülye pcsa lett.Tavaly is már kezdett olyasmi lenni.De most Pfúj...Kiabáltunk egymással.Aztán délután olvastam fészen hogy aztírta a haverja hogy nem kell ilyen szánalmas jelentéktelen emberrel foglalkozni.Ez annyira sziven ütött.Tényleg jelentéktelen lennék? Nem érzem jól magam a bőrömbe utálom amilyen vagyok...Mit tegyek Légyszi könyörgöm sgítsete!!!!
2011. okt. 10. 17:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Utolsó ez de cuki volt :)) Köszi

.....

még mindig várok válaszokat:)

2011. okt. 10. 17:50
 12/22 anonim ***** válasza:

szard le

az én legjobb barátnőm is elpicsult,most volt a Mihály napi és még csak egy rohadt üzenetet sem bírt küldeni hogy megyünk-e vagy most mivan?!....

nem kell vele foglalkozni

13l

2011. okt. 10. 17:52
 13/22 anonim válasza:
Akkor valószínűleg a többiek is azért barátkoztak veled, mert ti jóba voltatok.. nyugi nem te vagy a szánalmas hanem inkább ők! De ha hiányzik a barátnőd, akkor én szerintem azért még annyit tennék a barátságunkért, hogy beszélgetnék vele, hogy szerinted megváltozott, és , hogy nem szeretnéd a barátságát elveszíteni ez miatt meg stb. ha ezeket nem mondod el neki, lehet azt sem tudja mi bajod van vele igazából. Szóval szerintem egy próbát megér. :) A töbiekkel meg ne foglalkozz majd egyszer ők is lesznek reméljük ilyen helyzetben.
2011. okt. 13. 16:52
 14/22 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ ÉN EZZEL soha többet nem akarok barátkozni egy szarkeverő ő is beszél rólam mindent mindennep elmond.
2011. okt. 13. 16:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Nézd szerintem Te attól nem lettél értéktelenebb ember, hogy Már nem a barátnőd. Sőt inkább Ő nem érdemli meg a Te barátságodat.

Nekem is ment tönkre 12 éves barátság amiben sülve főve együtt voltunk, szintén amiatt, hogy a barátnőm elkezdett más értékrendeket képviselni. Viszont azóta a sors elém sodorta a mostani barátnőmet akit imádok.:)

Ne törödj vele miket írkálnak, mert ha látja rajtad, hogy Téged ez bánt akkor nyeregben van. Tudom nagyon nehéz, de ne lássa rajtad, hogy ez az egész bánt téged. Érezze magát Ő rosszul és ne Te.

2011. okt. 13. 17:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Ofőm mondását hadd osszam meg veled, nyugodtan közöld velük:

"B*zdmeg, B*SSZÁTOK MEG!"

/igaz, hogy oszt.kir.-en mondta, részegen, de attól még egészen használható mondat:D/

2011. okt. 13. 19:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetnék veled,mert DETTÓ ilyen vagyok.És vannak történeteim is:/

Amúgy ne foglalkozz vele:)

2011. okt. 13. 20:21
 18/22 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vááááh xDDD (H)

örülnék ha nekem is ilyen tanárom lenne :')

13l voltam :D

2011. okt. 13. 20:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem jelentéktelen ember vagy, de talán nem véletlen, hogy ennyit számítasz mások szemében.

"Kiabáltunk egymással."

Itt kezdődik a dolog... soha a büdös életben nemhogy nem kiabáltam egyetlen barátommal sem, de még össze sem vesztem velük. Pedig én is voltam tini, engem is megbántottak, én is utáltam magam - de basszus, holt itt a tisztelet, ami egyébként a barátságok alapja is?

Mindig tartottam magam annyira értelmes embernek, hogy a problémáimat veszekedés nélkül is meg tudtam oldani. Ha valami baj volt, normálisan megbeszéltem az illetővel. Ha a másik nem volt hajlandó változtatni vagy legalább hajlandóságot mutatni arra, hogy érdekel, mit mondok neki, akkor egész egyszerűen felszámoltam a barátságunkat. Nem sértődtem meg, nem veszekedtem, csak a továbbiakban nem kerestem a társaságát.

És tessék: fantasztikus barátaim vannak, akik évek óta mellettem állnak. Pedig hidd el, én is a visszahúzódó típus voltam/vagyok, nem az a "csoport hangja".

A gond akkor van, amikor te nem is akarsz megpróbálni megnyílni mások felé (márpedig ez nélkülözhetetlen a szociális élethez), és ezért mások tetteit és viselkedésmódját ítéled meg rossznak. Soraidból ítélve alig lehetsz több 14-15 évesnél, márpedig épp erre a korra jellemző, hogy folyton váltogatják a barátaikat, kavarják a kakit ésatöbbi... mégis lehet igaz barátokat találni, és ki lehet jönni a többiekkel. Csak ehhez az kell, hogy tiszteld a személyiségüket, és próbáld fejleszteni a sajátodat.

2011. okt. 13. 21:13
 20/22 anonim ***** válasza:

17.41!

Ez a mondat a Fedőneve: Donnie Brasco-ban volt! :D "Nem lehet minket sz@rral megetetni! Ránk kenni se lehet!" :D

2011. okt. 14. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!