Itt a fűtésszeon. Nem szoktak abból vitáitok lenni, hogy ki fázik és kinek van melege?
Nálunk pont fordítva van. Amúgy meg lassan születik a második babánk, a kérdés megoldott.
Amúgy többség dönt alapon... :)
Nálunk is így van, a férjem akár 18 fokban jól érezné magát, nekem azért a 21-22 fok kell legalább.
Engedünk mindketten. Én próbálok jobban felöltözni, hogy ne kelljen annyira fűteni, ő pedig nem csinál problémát belőle ha néha jól befűtök. :)
Többnyire egy szobát szoktunk jól bemelegíteni, (a nappalit) a többi helységben hűvösebb van. De már elég jól hozzászoktam én is.
Távhő,nem lehet szabályozni,négyzetméterre fizetünk,igy csak ablak kinyit-ablak bezárral van szabályozási lehetőség...
Én fagyok meg,igy akinek nem tetszik a 27 fok,az üljön ki a hidegbe...
N
Mi is igy oldjuk meg. :)
Ferjem meg hoban is zokni nelkül es papucsban (kloksz) megy ki az udvarra, pl. a garazsba szerelni valamit. Ma, tegnap is 17 fok volt a lakasban. Ferjem egy szal alsonadragban, mint mindig es termeszetesen mezitlab. En: triko, termo pulover, melleny, hosszu nadrag, zokni, papucs.
A kislanyunk születese ota melegebb van a lakasban, azota fütünk, ha 17 fok ala esik a hömerseklet.
Tengerparton nyaralni csak naszutunkon voltam, es nincs is kedvem igy, ugyanis este 6-ig nem volt hajlando kimozdulni a hüvös szallodabol.
Nagyon jol birom a meleget, egesz nap kint lennek a tüzö napon, ahogy gyerekkoromban voltam is, pl. kapaltunk napszamba...stb, jo megelhetesi kiegeszites volt a szüleinknek, vagy tankönyvekre. (Es egyebkent egyenletesre barnulok es nem is kopad le). Ferjem 20 fok felett latvanyosan izzad. Tudom, hogy neki sem jobb, szerintem en vagyok a szerencsesebb. :)
Strandra egyedül jarok a gyerekkel, csak a környekbeliekre, ritkan ravehetö par napos tavolabbi dologra is a ferjem, mert azert viz mellett jobban elviselhetö a höseg, ö az arnyekon van. Igy gyakran valtoztatjuk a pokroc helyzetet, hogy fele a napon, fele az arnyekon legyen.
Mivel ennyire mashogy erzi a höt (kevesebb a höerzekelö receptora a böreben, ez mindenkinek egyeni, de szerintem genetikai dolog), a gyereket is alulöltözteti, ahogy egyebkent anyosom is. (Unokatesok allandoan betegek voltak, mig ö vigyazott rajuk, most serdülök mar, maguktol felöltöznek jobban.)
Most egy olyan lakasba költözünk, aminek deli es eszaki oldalon vannak ablakai. Szerencsere a konyha, nappali a deli, ahol mar csak a napi teendök miatt többet vagyok. Ugy tervezem, ferjemnek ajanlom majd a hüvös haloszobakat, ha nagyon melege van. Igaz, a teveösszeköttetes is a nappaliban van, ami az ö erdeklödesi köre.
A megoldasunk annyi, hogy alkalmazkodunk egymashoz, arany közeput. Mindketten mondjuk a magunket, mit szeretnenk, es vegül megszületik a közeputon a megoldas.
Kerdezö, Ti hogyan oldjatok meg?
Itt nincs vita, ha fűtés van, akkor fűtés van.
Pláne hogy mindjárt itt a kislányunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!