Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális viszony?

Ez normális viszony?

Figyelt kérdés

A barátommal nem tudom megértetni,hogy abnormális a viszony közte és a volt felesége között.Azt mondtam neki,hogy bebizonyítom,hogy ez más,random emberek szerint is így van.Válaszolnátok ,hogy Titeket zavarnának-e az alábbi dolgok?

1.A problémáit rendszeresen megbeszéli az exszel.

2.Hamarabb kéri ki az ő tanácsát,véleményét,mint az enyémet.

3.Neki sokkal hamarabb enged mindenben,mint nekem

4.Egy csomószor felhozza a beszélgetéseink kapcsán

5.Az ő problémáit meghallgatja,az enyémeket szinte sosem

STB.

Előre is köszi.

2011. okt. 9. 18:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És tudom,hogy nevetséges,hogy itt kell feltennem egy ilyen kérdést,de csak akkor tudom alátámasztani az igazam,ha azt mondom,hogy nézd meg,itt van X számú idegen ember,akik egyetértenek velem.Mert több rokonom,akik belelátnak a szituba,szituba,azt ,mondják,hogy ez nem éppen normális,de ha úgy állok oda,hogy XY szerint is nekem van igazam,akkor mondhatja,hogy persze,hogy neked ad igazat,mivel a te barátnőd,családtagod stb..
2011. okt. 9. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Furcsa kicsit, de attól is függ, hogy ők mennyi ideje ismerik egymást, miért lett vége a kapcsolatuknak, illetve téged mióta ismer, veled mióta van együtt. Ha mondjuk tényleg már sok éve ismerik egymást, és békésen váltak el, akkor érthető, hogy jóba vannak, Én is kicsit féltékeny lennék, de segíthet, ha megpróbálsz összebarátkozni az ex-szel. Hiszen ezek szerinte van egy ember, aki mindkettőtök számára fontos, csak egyikőtöknek barát, másikótoknak kedves. Akkor a barátod is látni fogja, hogy próbálkozol, illetve te is "megnyugtathatod" magad, hogy a lány már nem férfiként tekint a kedvesedre. De azért jó lenne, ha jobban megbízna benned, ezt vesd fel neki. Az egy dolod, hogy az ember kikéri a barátai véleményét, de bizonyos idő után a szerelme véleménye mérvadóbb valamilyen szinten.
2011. okt. 9. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem normális, olyan, mintha nem tudna tőle elszakadni. Egyszer láttam egy filmet, amiben ugyanez volt a szitu. Ott a pasast kidobta emiatt az új barátnő, hogy ha ennyire a régit akarja, akkor menjen hozzá, a pasi felvidult, hogy jé, ő akkor tényleg az exet szereti, az ex meg elküldte a fenébe, mert neki kb a pasi csak olyan volt, mint egy kényelmes kis pincsikutya, akivel mindenféle kapcsolati kockázat nélkül lehetett. Remélem veletek nem ez a szitu.
2011. okt. 9. 19:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy nem a kettejük kapcsolatával van baj, hanem a te és az ő kapcsolatával. Nem ő a hibás, hogy az exével beszéli meg a dolgokat, és nem az ex a hibás, hogy létezik.

TE ÉS A PÁROD EGYÜTT vagytok felelősök azért, hogy annyira szar a kapcsolatotok, hogy nem hallgatja meg a problémáidat, hogy nem kéri ki a véleményedet (nyilván fél attól, amit hallani fog), és hogy a problémáit nem veled osztja meg.

Ha darabra mész (X ember szerint nem normális), azzal nem jutsz előbbre. Azzal jutnál előbbre, ha azok véleményén gondolkoznátok el, akik nem adnak neked igazat.

2011. okt. 9. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem még nem zárták le a kapcsolatukat
2011. okt. 9. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!