Ez normális viszony?
A barátommal nem tudom megértetni,hogy abnormális a viszony közte és a volt felesége között.Azt mondtam neki,hogy bebizonyítom,hogy ez más,random emberek szerint is így van.Válaszolnátok ,hogy Titeket zavarnának-e az alábbi dolgok?
1.A problémáit rendszeresen megbeszéli az exszel.
2.Hamarabb kéri ki az ő tanácsát,véleményét,mint az enyémet.
3.Neki sokkal hamarabb enged mindenben,mint nekem
4.Egy csomószor felhozza a beszélgetéseink kapcsán
5.Az ő problémáit meghallgatja,az enyémeket szinte sosem
STB.
Előre is köszi.
Az igazság az, hogy nem a kettejük kapcsolatával van baj, hanem a te és az ő kapcsolatával. Nem ő a hibás, hogy az exével beszéli meg a dolgokat, és nem az ex a hibás, hogy létezik.
TE ÉS A PÁROD EGYÜTT vagytok felelősök azért, hogy annyira szar a kapcsolatotok, hogy nem hallgatja meg a problémáidat, hogy nem kéri ki a véleményedet (nyilván fél attól, amit hallani fog), és hogy a problémáit nem veled osztja meg.
Ha darabra mész (X ember szerint nem normális), azzal nem jutsz előbbre. Azzal jutnál előbbre, ha azok véleményén gondolkoznátok el, akik nem adnak neked igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!