A Yoda (vagy Joda) név anykönyvezhető?
Szerintem nagyon népszerű lenne a kisfiam, ezzel a névvel. Mi a véleményetek?
A vezetékneve Nyúl lenne...Ezért gondoltuk ki párommal, hogy a bölcs Yoda után neveznénk el, mert így máris komolyabb hangzású lenne a neve.
Ismerősöktől már kérdeztem és kiröhögtek.Remélem, itt komolyabb válaszokat kapok.
(Egyelőre) nincs ilyen név, ipszilonnal amúgy tuti, hogy nem is lesz, maximum fonetikusan. Ha belegondolok, Anakin már van, de hogy ne maradjunk egyetlen alkotásnál, van pl. Gandalf meg Frodó is. Tényleg, Gandalf nem jó? Ha már bölcsesség, meg szellemi vezető, és ilyen név már van is :D Mondjuk én ezzel sem szivatnám a gyerekem, de egy fokkal normálisabban hangzik, mint az, hogy Joda.
Ááá, most nézem, Boromir is van. Te jó ég, mennyi Gyűrűk ura fan szülő lehet az országban :)) De ha már a példaképeknél tartunk, aki csípi Tarantinot, az nevezheti a gyerekét ma már Kventinnek is :D Vagy nem tudom, az egyiptomi fáraókat nem csíped? Mert akkor lehet Ramszesz is, ilyen is van már.
Hát, nem tudom...Nekem a gyűrűk urából a Szméagol a kedvenc karakterem.Úgyhogy csak az ő neve jöhetne esetleg szóba.Hmm, ez eddig eszembe sem jutott.Ez is szép név,nem ?
Lehet, hogy páromnak is tetszene, na de ez sem biztos, hogy anyakönyvezhető.Talán A Yoda név mellé lehetne másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!