Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Yoda (vagy Joda) név anyköny...

A Yoda (vagy Joda) név anykönyvezhető?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon népszerű lenne a kisfiam, ezzel a névvel. Mi a véleményetek?

A vezetékneve Nyúl lenne...Ezért gondoltuk ki párommal, hogy a bölcs Yoda után neveznénk el, mert így máris komolyabb hangzású lenne a neve.

Ismerősöktől már kérdeztem és kiröhögtek.Remélem, itt komolyabb válaszokat kapok.

2011. okt. 8. 20:16
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ez itt Magyarország. Vajmi kevés esély van, hogy itt engedélyezik ezt a borzalmas nevet. Amerikában akárminek elnevezheted a gyerekedet, de ez itt Magyarország...
2011. okt. 8. 20:26
 22/47 anonim ***** válasza:

Atya ég..mire nem vetemednek a szülők. Azt hittem a Rodrigó meg Samantha után rosszabb nem jön, hát mégis...mire jó ilyen szánalmas nevet adni a gyereknek?

Az én fiamat Ámon-nak hívják. Ritka és szép név, de legalább nem egy film vagy sorozat jut eszébe valakinek róla ha ezt hallja, hanem hogy milyen különleges..Most komolyan Joda...óriási felelősség tudatod van mondhatom. Ne csak a saját, adott esetben film rajongásodra gondolj, hanem arra is, hogy nem Te fogsz ilyen szánalmas névvel élni életed végéig...

2011. okt. 8. 20:27
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyúl Bélát nem mered adni mi?
2011. okt. 8. 20:27
 24/47 anonim ***** válasza:
93%
Ha ennyire tetszik akkor inkább vedd fel TE ezt a nevet gyökér! De ne akard a saját gyerekedre erőszakolni!
2011. okt. 8. 20:28
 25/47 anonim ***** válasza:
2011. okt. 8. 20:31
 26/47 anonim ***** válasza:
68%

"Első vagyok. Ez itt Magyarország. Vajmi kevés esély van, hogy itt engedélyezik ezt a borzalmas nevet. Amerikában akárminek elnevezheted a gyerekedet, de ez itt Magyarország..."

De mi azokról az engedélyezőkről beszélünk, akik a Dzsesszikát, a Brájent és az Immakulátát, Tertulliát engedik gyereknek adni Magyarországon...

27/47 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szánalmas, nekem a bölcsesség jut eszembe róla,lehet, hogy van, akinek nem, de ha mondjuk Kálmán lenne például, az sem biztos, hogy jobb lenne, hogy mindenkinek tetszene.Egyébként Yoda mesterre kissé úgy tekintek, mint szellemi vezetőmre.Tehát az ő tiszteletére is szeretném, ha a kicsi majd Yoda névre hallgatna.
 28/47 anonim ***** válasza:
ne bántsátok, szép név ez így a vezetéknévvel
2011. okt. 8. 20:32
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!

Ugye ezt nem gondoltátok komolyan??

De ha te igen, legalább a párodnak legyen esze hogy ezt ne engedje!

Szegény gyerek!

Ennyi erővel legyen inkább a neve: Ambulam

Nyúl Ambulam

2011. okt. 8. 20:33
 30/47 anonim ***** válasza:
93%
Mondom akkor TE vedd fel ezt a nevet!
2011. okt. 8. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!