A Yoda (vagy Joda) név anykönyvezhető?
Szerintem nagyon népszerű lenne a kisfiam, ezzel a névvel. Mi a véleményetek?
A vezetékneve Nyúl lenne...Ezért gondoltuk ki párommal, hogy a bölcs Yoda után neveznénk el, mert így máris komolyabb hangzású lenne a neve.
Ismerősöktől már kérdeztem és kiröhögtek.Remélem, itt komolyabb válaszokat kapok.
Lehet neked a bölcsesség jut eszedbe, de ha találkoznék a fiaddal biztos arra gondolnék, hogy: "Fuh, ennek mekkora kocka az apja!:D"
És szerintem ezzel nagyon sokan lennének még így.
Yodina :)
Ez gyönyörű!Köszönöm az ötletet, ha lány lesz a kicsi, milyen szép név lenne neki!
Értelmiségiek? lol!
Azt ugye tudod, hogy Yoda csak kitalált "személy"?
Szegény gyereket előre sajnálom...
Annak, aki azt állítja, hogy Magyarországon nem lehet csak úgy anyakönyvezni mindenféle szarságot: egy ismerősöm egy közismert fantasy film egyik szereplőjének nevét adta a gyerekének úgy, hogy szüléskor bemondta, mintha simán csak Nóra lett volna a választás, visszakérdeztek, hogy ezt lehet e, ő bemondott egy napot, hogy hát persze, ekkor van a névnapja, és minden további nélkül így lett anyakönyvezve. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!