Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kifogtam anya pici fiát? Mire...

Kifogtam anya pici fiát? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Szöget ütött a fejembe néhány gondolat, mert ezek a dolgok nekem furcsák, de nem tudom, hogy én vagyok a fura, vagy ezek tényleg nem túl normálisak... Először is, hogy 33 éves és még otthon lakik. Az anyukája veszi a ruhái jó részét, az alsónadrágjait, mindennap mikor találkoznak, attól, hogy együtt laknak puszikát kell adnia a "kisfiának", mindig be kell neki számolni, hogy hova megy és hasonlók. Nem tudom, mikre kellene figyelnem, hogy lássam, hogy esetleg anyuci pici éretlen fiacskájával állok szemben és jobb, ha nem vesztegetem rá az időmet?
2011. okt. 5. 19:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

ha 33 évesen sem bírt a sarkára állni, és megmondani a frankót anyucinak, valamint elköltözni, akkor ne vesződj vele.

találj inkább egy önálló, tökös férfit, aki képes eltartani magát, és nem él ilyen beteges függésben az anyjával.

2011. okt. 5. 21:32
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 3 évig élt ilyen kapcsolatban, ő 21 éves volt, a pasi 28... 1 évig tökéletes idil, persze feltűnt neki, hogy a párjának munkába menet az anyja készíti a szendvicset, és mindent megvesz a fiának, amit csak kért. Beszélt velünk erről, de úgy gondoltuk, ez amolyan egy szem gyerek-effektus, kényezteti, ahol csak lehet... Aztán eldöntötték, hogy el akarnak költözni ketten albérletbe, erre az anyósa kimutatta a foga fehérjét. A sarkára állt, és megmondta, hogy az ő fiának a legjobb helye van otthon, nem megy onnan sehova, meg hogy barátnőm soha többé ne menjen hozzájuk, mert nem fogja onnan elcsalogatni a pasit. Persze, a szerelem nagy volt, barátnőm és a pasija nem hagyták magukat, nem költöztek el, de a pasi átjárt barátnőmhöz. Fél év után a pasi is kezdett megváltozni. Mindenben az anyja tanácsait követte, lassan nem is lett külön véleménye, újabb egy év és ribancozta. De azért vele volt. Még egy év, és szétmentek. A sors fura fintora, hogy összejött egy másik csajjal, aki előtte az én pasimra nyomult. A csaj mesélte, hogy az anyja a fia exeiről mutogatott neki képeket, és dícsérte őket... Eltelt ott is egy év, a csaj terhes lett, és amikor ezt előszőr az fiú anyjának mondta el, az szó nélkül bement a szobájukba, összepakolta a csaj cuccait, és kitessékelte a házból. Azóta a csaj felé se nézett a pasi se...
2011. okt. 6. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!