Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kifogtam anya pici fiát? Mire...

Kifogtam anya pici fiát? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Szöget ütött a fejembe néhány gondolat, mert ezek a dolgok nekem furcsák, de nem tudom, hogy én vagyok a fura, vagy ezek tényleg nem túl normálisak... Először is, hogy 33 éves és még otthon lakik. Az anyukája veszi a ruhái jó részét, az alsónadrágjait, mindennap mikor találkoznak, attól, hogy együtt laknak puszikát kell adnia a "kisfiának", mindig be kell neki számolni, hogy hova megy és hasonlók. Nem tudom, mikre kellene figyelnem, hogy lássam, hogy esetleg anyuci pici éretlen fiacskájával állok szemben és jobb, ha nem vesztegetem rá az időmet?
2011. okt. 5. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Beletrafàltam a dedóssal!;-) Èn csak 21 vagyok, de nagyivben elkerülöm az ilyen pasikat. Ha egyszer ugy alakulna, h csalàdot alapitotok még abba is bele fog szòlni az anyòsod, h hogy fogd a kanalat, nem is beszélve a komolyabb dolgokròl...és ha a csàvó annyira szereti az anyåt mint ahogy leirtad, tuti h az anyós véleménye mindenek fölött fog àllni... te életed=te döntésed
2011. okt. 5. 19:28
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Hagyd a fenébe, mert

- éretlen

- ha összeköltöztök, anyós mindenbe bele fog szólni, és kicsinál idegileg

2011. okt. 5. 19:29
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Az előttem szólók véleményére voksolok. Ráadásul az ilyenből lesz a TIPIKUS ANYÓS... Nagyon gáz.
2011. okt. 5. 19:29
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Mennyi ideje vagytok együtt? ha esetleg aktuális lehet, vesd fel, hogy össze kéne költözni. Aztán meglátod hogy akarja-e vagy sem. ha sikerül akkor meg hamar kiderül, hogy mennyire önálló, és mennyire szól bele anyuka a mindennapokba. De mindezt akkor érdemes, ha tényleg oda vagy érte. Ha nem vagy oda, akkor lapát.
2011. okt. 5. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Van kiút, de nem könnyű... az én párom apuci és anyuci pici fia volt, nagy sírás-rívás árán, de elrángattam otthonról. volt bennem kitartás, mert tudtam, hogy megérte. De nem mindig sikerülhet ez, ha a srác alapvetően jobban ragaszkodik az anyjához, mint hozzád (mármint persze ha már ti kellő ideje vagytok együtt, mert ok, ha 1 hét után nem a barátnőt választja...), akkor nincs sok értelme...

Az én párom a kezdetektől jobban szeretett, mint a szüleit, tudtam, de a bűntudat nem engedte elszakadni otthonról. Rátett az, hogy a szülei évek óta gombolták le róla a pénzt, előadták, hogy nélküle éhen halnak, stb... Mert vették fel sorra a hiteleket is...

De végül eljött onnan és azóta minden rendben.

2011. okt. 5. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
MENEKÜLJ!!! 33 éves és ezt eltűri? Ha össze is jönne nektek ez hosszú távon, lehetnél a második anyuci, akarod ezt?
2011. okt. 5. 19:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mintha az én exemről írtad volna a kérdést, még a kor is stimmel... Annyit mondhatok, hogy nem véletlenül az exem, többek között ezek miatt lett vége.

Persze mindent meg lehet oldani, és ha mindketten akarjátok, akkor menni is fog valószínűleg, de nem lesz egyszerű.

2011. okt. 5. 19:39
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Egy kicsit hasonló cipőben járunk. Nem rég írtam épp erről, ha gondolod olvasd el:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. okt. 5. 19:40
 19/22 A kérdező kommentje:
ő azt mondja, hogy van ami nem zavarja, mert úgy kényelmes, van amiből meg elege van, de nem akarja megbántani az anyját. Egyébként 19.34 lehet hasonló a helyzet, mert az ő anyja is folyton sajnáltatja magát, meg bűntudatot kelt benne, hogy éhen hal, milyen szegény, aztán elszedi egy csomó pénzét, és azt hazudja, hogy annyi kell számlákra, de én életemben nem láttam akkora számlákat, mint amekkorákat ő bemond. Így aztán mikor arról volt eddig szó, hogy elmenne albérletbe, akkor mindig azzal jött neki az anyja, hogy jaj hát látod mennyi kiadás van, nem bírnád azt te fizetni, úgy se jobb sehol, mint itt különben sem! Szóval néha úgy vagyok vele, hogy igen-igen, szegény nem csoda stb. Máskor meg úgy vagyok vele, hogy a fenébe is, akármilyen hülye rátelepedős anyja van, elég egy töketlen férfi, ha nem tudott még elszabadulni tőle..
2011. okt. 5. 20:52
 20/22 anonim ***** válasza:
:) megértelek, én is ilyen temperamentumos fajta vagyok, egyből elmegy a kedvem egy pasitól, ha azt kezdem látni hogy töketlen :) De figyelj, egyértelműen még nem tudhatjuk. Mindenesetre nyisd ki a szemed. Az ilyen dolgok pár hónap alatt ki szoktak derülni. Mennyi ideje jártok?
2011. okt. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!