Kifogtam anya pici fiát? Mire számíthatok?
Hagyd a fenébe, mert
- éretlen
- ha összeköltöztök, anyós mindenbe bele fog szólni, és kicsinál idegileg
Van kiút, de nem könnyű... az én párom apuci és anyuci pici fia volt, nagy sírás-rívás árán, de elrángattam otthonról. volt bennem kitartás, mert tudtam, hogy megérte. De nem mindig sikerülhet ez, ha a srác alapvetően jobban ragaszkodik az anyjához, mint hozzád (mármint persze ha már ti kellő ideje vagytok együtt, mert ok, ha 1 hét után nem a barátnőt választja...), akkor nincs sok értelme...
Az én párom a kezdetektől jobban szeretett, mint a szüleit, tudtam, de a bűntudat nem engedte elszakadni otthonról. Rátett az, hogy a szülei évek óta gombolták le róla a pénzt, előadták, hogy nélküle éhen halnak, stb... Mert vették fel sorra a hiteleket is...
De végül eljött onnan és azóta minden rendben.
Mintha az én exemről írtad volna a kérdést, még a kor is stimmel... Annyit mondhatok, hogy nem véletlenül az exem, többek között ezek miatt lett vége.
Persze mindent meg lehet oldani, és ha mindketten akarjátok, akkor menni is fog valószínűleg, de nem lesz egyszerű.
Szia!
Egy kicsit hasonló cipőben járunk. Nem rég írtam épp erről, ha gondolod olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!