Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem hiányzik az, hogy...

Csak nekem hiányzik az, hogy újra gyermek legyek?

Figyelt kérdés
Én, mióta nem vagyok kisiskolás, azóta hiányzik az, hogy gyermekként tekintsenek rám. Tudom, hülyén hangzik... volt idö, amikor minden este azt kívántam, bárcsak újra elsös lehetnék. :) Akkor olyan jó volt, anya sokkal többet foglalkozott velem, és már szinte felnöttként kezel, de én belül még mindig nagyon gyereknek érzem magam... 15/L
2011. okt. 4. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Kérdésedre a válasz: 29/F Nem akarok gyerek lenni. Én a 15-25 közti időszakot sírom vissza. Itt már a magam útját jártam. Bulik, csajok, stb. Most olyan kérdések miatt kell már aggódni,amikre 4 éve nem is gondoltam volna!
2011. okt. 5. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Én meg pont annyi idős szerettem lenni mint te. A gyerekkor engem nem igazán kötött le, nem találtam a helyem. De a gimiben már minden más volt. Sok barát, bulik, haverok, ismerősök, első szerelmek, és semmi más felelősségem nem volt, csak elmenni suliba és tanulni. Ha jó jegyeim voltak, mindenki meg volt elégedve velem. Mostmár kicsit nehezebb, már jól kell tanulni, dolgozni, főzni, takarítani, háztartást vezetni, jó feleség lenni, sokkal több a felelősség, sokkal több a feladat.

Örülj ezeknek az éveidnek, nagyon hamar eltelik, élvezd ki!

2011. okt. 5. 09:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt mondják minden felnőtt a gyerekkorát keresi egész életében. Azokat az élményeket, érzéseket, illatokat amiket akkor tapasztalt. Szóval természetes szerintem amit érzel, de ettől függetlenül fel kell nőni. Így is találsz majd sok szépet az életben, csak tartsd nyitva a szíved. 37/nő
2011. okt. 5. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
17-18 akarok lenni, de nagyon, akkor minden olyan jó volt!!! Most 20 vagyok.
2011. okt. 5. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:

25 leszek hamarosan én nem akarok újra gyerek lenni.

Mindent végigcsinálni amíg idáig eljutottam... Ez nem hiányozna, örülök annak hogy ennyi vagyok.

2013. nov. 17. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja még valami: szórakozni nem jártam el soha (nem szeretem a hangos bulikat, nagy társaságot, egy kisebb csoportban jobban elvagyok), az elvonultságot igénylő munkákat és a csendes kikapcsolódást (olvasás, rajz stb.) jobban szeretem. Így felnőttként is azt tehetem amit szeretnék... Csak ugye ott van a felelősségvállalás.
2013. nov. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!