20-30 éves fiatalok! Előre láthatólag hány éves korotokra lesz saját, hitel mentes lakásotok?
2 hónapon belül elkészül. Már nagyon várom. :)
20/L
Sose... Öröklés esélytelen, mert egy generációval feljebb sincs semmi. Nem is lottózunk. Lakni addig is kell valahol, kb. a túlélésre játszunk.
Bár Borsodban valószínűleg pár év múlva vehetnénk egy házat, de ott meg ugye munka nincs, meg hát az etnikai összetétele sem mindegy a lakosságnak.
Nekem már van egy saját, tehermentes, új építésű lakásom Budapesten a XII. kerületben. Örököltem a nagymamámtól.
25/F
Ugyanezt másold be egy házasságközvetítő portálra, szerintem lennének jelentkezők:DDD
25 N
"Ugyanezt másold be egy házasságközvetítő portálra, szerintem lennének jelentkezők:DDD
25 N"
Nálam szóba sem jöhet a házasság, nem csak a ház miatt az nem nagy összeget ér.(Max.40-45 milliót.) Jobban féltem minden más értékemet.(autó, vállalkozás). Nem fogok egy nőt sem eltartani.
Idén sikerült házat venni a vőlegényemmel, én 21 vagyok, ő 26 F.
Szerencsére hitel mentesen tudtuk megvenni. És a felújítás és egyéb dolgok is hitel mentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!