Csak engem irritál, ha valaki "szerelmemnek" hívja a gyerekét?
Más nyelveken közel sem ennyire "megbotránkoztató" ám...
Én is szoktam mondani a pici lányomnak, de azt is, hogy kis kurvinyek. Na puff. Ha ezren vannak körülöttem, akkor inkább csak szolidabban, mert kb mindegy mit csinál vagy mond az ember, a rosszindulat mindig megtalálja :).
Én sem tudtam soha elképzelni, amikor fiús anyuka-ismerőseim mind szó szerint ezt mondták: szerelmes vagyok a fiamba. Ez így nekem furcsán hangzik.
Na most már van egy 6 hónapos kisfiam, továbbra is a férjembe vagyok szerelmes, de a babám annyira cuki, annyira pasis, annyira szeretnivaló, hogy néha már azt sem tudom mit mondjak neki, hogyan fejezzem ki még jobban, hogy mennyire örülök neki, hogy velünk van!
Igen, szoktam neki azt mondani, hogy drága szerelmem, de az apukája is mondja néha, nem találjuk furcsának.:)
Miért? Azt is mondja az ember gyerekének és párjának is egyaránt, hogy "szeretlek", lehet azt érteni.:)
Azért olyat továbbra sem mondanék, hogy "szerelmes vagyok a fiamba"!
Engem az irritál, ha valaki veri, állandóan szidja és nem kezeli emberként a gyermekét. Az, ha szerelmemnek hívja miért irritálna? A szülők gyermekeik iránt érzett érzelme talán még a szerelemnél is erősebb, bár természetesen más irányú.
Remélem, neked is lesz egyszer gyermeked, és megérted...
nem tartom túl egészségesnek, de ma már az is nromális, hogy szájrapuszival köszönnek nekik -.-
bár be kell hogy valljam, én a kiskutyámat szoktam szerelmemnek szólítani, azt bizonyára többen tartják betegesnek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!