Csak engem irritál, ha valaki "szerelmemnek" hívja a gyerekét?
Gondolom játékosan hívja így, nem azért mert betegesen ragaszkodna hozzá.
Nem kell azért mindig mindenkit elítélni, mert tesz vagy mond olyat amit ti nem...
Férjem is hívja néha kicsi szépséges szerelmemnek a kislányunkat, de attól még nem beteg és természetesen belém szerelmes. És nyilván játékból, szeretetből teszi mindezt.
Teljesen józan gondolkodású, normális család vagyunk.
Pfff, miért kell mindenkibe belekötni?
Nekem a szerelmem szó fejezi ki legjobban azt az érzelmet amit a lányom iránt érzek!8 hónapos, és az a feltétel nélküli érzelem amit érzek úgy érzem csak ezzel a szóval fejezhető ki.Mondhatnám, hogy drágám, kincsem, édesem...de hát ezt is lehet mondani a párunknak is nem?
Engem nem zavar, én is ezt teszem.
Azt nem értem, hogy, hogyan lehet annyira unatkozni, hogy ez valakinek feltűnjön, és el kezdje zavarni...Nem bántásból, csak nekem eddig ez eszembe se jutott!!!
Soha nem szoktam unatkozni. Csak nyitott szemmel és füllel járok. És igen nekem az ilyenek feltűnnek, mert szoktam figyelni másokra.
Nálam azért van különbség, hogy valaki a szerelmem, vagy a szerelmem és az én gyerekem. De úgy látszik, ez csak nálunk van így. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!