Egy báty miért viselkedik néha úgy a húgával mintha az apja lenne?
Sokszor ragaszkodik hozzá ,hogy elvihessen kocsival a suliba.
Veszekszik ha szerinte "ribisen" öltözöm.
A fiúk nem mernek közeledni a hozzám, miatta.
Neki nincs saját élete?
17 éves vagyok és még nem volt barátom. :(
Az a "vicces" ,hogy ő meg sorra szedi fel a csajokat.
Én úgy vágytam mindig, hogy bátyám legyen (de sajnos nincs).
Nekem pont ezek hiányoztak. :)
Amúgy csak aggódik érted és vigyázni próbál rád. Meg persze biztos benne van az is, hogy ő az idősebb testvér.....
Az előttem szólóknak mind igaza van, de azért én is ráerősítek :)
A bátyád annyiban más mint apukád, hogy ő nem az alkotását félti. A bátyád igazán szeret téged, másfajta aggodalommal mint apukád.
A bátyád azért ilyen, mert ő pontosan tudja, mi megy végbe a hozzád, hozzátok hasonló korú fiatal srácok fejében, nadrágjában, szívében. Még az a jobb, ha az utolsó is érintve van...
Azt is tudja, hogy mire gondol egy srác, amikor meglát egy csajt a ruhájában. Ezért véleményezi a te öltözködésed. Örülj neki, hogy van egy élő tükröd, aki nem hazudik neked. Sokszor ha te belenézel a tükörbe, nem a valóságot látod, hanem amit látni akarsz.
A bátyád a valós tükröd, hinned kéne neki.
Lehet, hogy bosszant téged az, hogy a bátyád miatt nem mernek közeledni a fiúk - én azt mondom, hogy ez a szűrő is jól jön neked, aki kipottyan vagy el sem jut hozzád, az nem is méltó hozzád, nem is akar igazi tartalmas kapcsolatot veled, nem is vonzódik hozzád sok szállal.
Na igen, lényegében én is ezt akartam írni, mint az utolsó válaszoló, hogy aki nem "jut át a rostán", nem mert közeledni mert "ott a bátyád, hűha", na az nem érdemel meg Téged!
Örülj neki, hogy ilyen a bátyád, hogy ennyire fontos vagy neki!
Ajj én a helyedben örülnék neki,hogy egy ilyen szerető,vigyázó bátyám van :)
Becsüld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!