Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy báty miért viselkedik...

Egy báty miért viselkedik néha úgy a húgával mintha az apja lenne?

Figyelt kérdés

Sokszor ragaszkodik hozzá ,hogy elvihessen kocsival a suliba.

Veszekszik ha szerinte "ribisen" öltözöm.

A fiúk nem mernek közeledni a hozzám, miatta.

Neki nincs saját élete?

2011. okt. 3. 18:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok és még nem volt barátom. :(

Az a "vicces" ,hogy ő meg sorra szedi fel a csajokat.

2011. okt. 3. 19:39
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy vágytam mindig, hogy bátyám legyen (de sajnos nincs).

Nekem pont ezek hiányoztak. :)

Amúgy csak aggódik érted és vigyázni próbál rád. Meg persze biztos benne van az is, hogy ő az idősebb testvér.....

2011. okt. 5. 15:02
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Én is szerettem volna egy bátyust, és lehetett volna is talán. Vagy nővérem, vagy bátyám kellett volna, hogy legyen..
2011. okt. 5. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Az én tesóm is ezt csinálta. Szülinapi partit rendezett amire már előre készültem hogy ott lesznek a jó pasi haverjai. Erre mikor odamentem tiszta 60 éves vén ember volt ott. Később kiderült hogy erre az idős barátait hívta meg és volt egy másik buli máskor ahol a fiatal haverjai voltak. És azért nem engedett oda mert már volt aki előre kinézett, meg megdícsért milyen jól nézek ki és ő nem akarta hogy bármelyikkel összejöjjek. Mert hogy tudja milyenek és pont olyanok mint ő és ezt nem akarta. Akkor kiakadtam ezen, de most már belátom igaza volt. Akkor kb 17 éves körül lehettem. Megtaláltam egyedül is az igazit. És most is látom a haverjait és örülök hogy az akkor jónak tartott pasikat távol tartotta tőlem.
2012. ápr. 6. 15:31
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Az előttem szólóknak mind igaza van, de azért én is ráerősítek :)

A bátyád annyiban más mint apukád, hogy ő nem az alkotását félti. A bátyád igazán szeret téged, másfajta aggodalommal mint apukád.

A bátyád azért ilyen, mert ő pontosan tudja, mi megy végbe a hozzád, hozzátok hasonló korú fiatal srácok fejében, nadrágjában, szívében. Még az a jobb, ha az utolsó is érintve van...

Azt is tudja, hogy mire gondol egy srác, amikor meglát egy csajt a ruhájában. Ezért véleményezi a te öltözködésed. Örülj neki, hogy van egy élő tükröd, aki nem hazudik neked. Sokszor ha te belenézel a tükörbe, nem a valóságot látod, hanem amit látni akarsz.

A bátyád a valós tükröd, hinned kéne neki.

Lehet, hogy bosszant téged az, hogy a bátyád miatt nem mernek közeledni a fiúk - én azt mondom, hogy ez a szűrő is jól jön neked, aki kipottyan vagy el sem jut hozzád, az nem is méltó hozzád, nem is akar igazi tartalmas kapcsolatot veled, nem is vonzódik hozzád sok szállal.

2012. ápr. 6. 16:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Na igen, lényegében én is ezt akartam írni, mint az utolsó válaszoló, hogy aki nem "jut át a rostán", nem mert közeledni mert "ott a bátyád, hűha", na az nem érdemel meg Téged!

Örülj neki, hogy ilyen a bátyád, hogy ennyire fontos vagy neki!

2012. ápr. 6. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Ajj én a helyedben örülnék neki,hogy egy ilyen szerető,vigyázó bátyám van :)

Becsüld meg!

2012. ápr. 6. 20:54
 18/18 anonim válasza:
Báttyám nekem sincs,egy öcsèm van,de van egy unokatestvèrem. De ő kitesz egy testvèrt. Vele nőttem fel,mivel az öcsèm mèg nem volt meg. Kibirhatatlan. (Velünk èl) Ha tapadósabb nadrágot veszek fel akkor visszaküld átöltözni,minden fiút leköcsögöz. A barátait is. De amikor olyanokat mond,hogy "hogyha lesz egy barátod,aki nem köcsögbzi gyerek,ès ha megbánt tèged kiverem az összes fogát" akkor olyan jó èrzès,hogy fontos vagyok neki. :) Szerintem ez aranyos dolog mèg ha nem is mehetsz el.nèlküle bulizni sem. (Nem szoktam annyira járni csak nèha,de akkor ő is ott van...micsoda "vèletlen") 16\L 18\L
2015. jún. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!