Normális anyám reakciója? így kell megvitatni a dolgokat?
Kaptam németből egy karót. Most jött haza, nekem esett, hogy semmirekellő vagyok, nem lesz belőlem semmi. Angolra, matekra járok különtatnárhoz, 28,000 Ft egy hónapban, betegen (pánikbetegen) dolgozik, stb...
Ott járok, hogy kiborultam, és jobb lenne, ha begyógyszerezném magamat, mert csak a baj van velem.
17l
"nem kell miattam idegeskednie"
de fog.. mert meghaltál!!! szerinted: ha te meghalsz, nem foglalkozik vele hogy elvesztette a gyermekét, akit felnevelt??? DE!! :( És depresszós lesz.. meg mittudomén.. lehet ezek kemény szavak, meg az előbbiek amit írtam, de muszáj hogy belegondolj mi lehet majd..
"Anyukád betegen dolgozik, fizeti a különtanárt, te meg ahelyett hogy megtisztelnéd azzal hogy tanulsz egyest viszel haza és csodálkozol hogy kiakad? és akkor utána még te gyógyszereznéd be magad? Kezdj el tanulni mert tényleg nem lesz belőled semmi!"
Ennél rövidebb és jobb választ nem találtam. Felelősséggel tartozol a szüleidnek! Nem azért fizetik neked a taníttatást, hogy visszaélj a beléd vetett bizalmukkal! Dolgoznod kell! Tanulnod! Nincs mese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!