Normális anyám reakciója? így kell megvitatni a dolgokat?
Kaptam németből egy karót. Most jött haza, nekem esett, hogy semmirekellő vagyok, nem lesz belőlem semmi. Angolra, matekra járok különtatnárhoz, 28,000 Ft egy hónapban, betegen (pánikbetegen) dolgozik, stb...
Ott járok, hogy kiborultam, és jobb lenne, ha begyógyszerezném magamat, mert csak a baj van velem.
17l
Jolinar, én is külön tanárhoz jártam, mert nem vágtam a matekot! Így is örültem a kettes érettségimnek, mint majom a...
Más: mit kell cs.szetni a kérdezőt, ha az 1-es nem rendszeres, csak becsúszott - mert van ilyen -, akkor elég rossz neki a ti b@szogatásotok nélkül is.
Amennyiben többedszerre fordul elő és nem csak németből, akkor viszont neki lehetne állni tanulni, mert úgy jogos az anyukád kiakadása.
Amúgy te még jó vagy, apa nekem néha olyanokat mondott, hogy fúúú... bőgve mentem fel a szobámba. :) Ja, és ne gyógyszerezd be magad, inkább fel a fejjel. Ügyes vagy, bizonyítsd be anyudnak, h tévedett.
És igen!! Nem gondoltál bele milyen lenne anyudnak??!!! Szegény ő ott sír az ágynál hogy mi a francért tetted ezt.. ő majd arra gondol hogy miatta, és ő is a halálba fut!!! EZT NEM TEHETED!!
akkora nagy hülyeség lenne!!! :'(
GONDOLJ BELE!! mit érzel?? örülsz hogy anyukád egyedül maradt?? semmi támasza nincs, senki nem segít neki... kérlek!! ne tedd! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!