Mit gondoltok erről?
Szerintem ez egyénfüggő. Biztos vannak olyanok, akik még x év múlva is az első szerelmük után vágyakoznak, de van olyan, aki már nem is emlékszik rá.
Az, hogy mindig véget érne sem igaz, mert ismerek olyat, akik első szerelmemből házasodtak össze. Mondhatni diákszerelem volt, a suliban osztálytársak voltak, és később összeházasodtak, azóta is együtt vannak.
Szerintem ez csak ilyen költői dolog. Nem kell komolyan venni.
Attól függ, mi szamít első szerelemnek. Én pl nem tudnám megmondani. Az első barátom 14 évesen volt, 1 évet tartott, ő nagyon szeretett, akkor úgy éreztem, hogy én is, de aztán elmúlt egyik percről a másikra. Aztán jött a következő 15 évesen, vele feküdtem le először, 3 évet voltunk együtt, együtt nőttünk fel, mindenki azt gondolná, hogy ő volt az első szerelmem. De rá kellett jöjjek, hogy nem. Utána volt egy srác, akivel csak félévet voltam együtt, de ő az, akire azt tudom mondani, hogy még most sem felejtettem el teljesen, most is köt valami hozzá. Aztán az eslő igazán komoly kapcsolat, 4 évet tarott, és azután a férjem.
Akkor ki volt az első szerelem?
Ha most 15 évesen szereémes vagy egy srácba s úgy érzed senkit nem fogsz úgy szeretni, akkor valószínűleg tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!