Mit tegyek? Külföldre költözzek vagy maradjak?
Elég bonyolult,de megpróbálom leírni.
Apukámnak volt egy nagyon jó barátja,már gimnazista koruk óta ismerték egymást,sokat járt hozzánk.
Időközben meghalt az anyukája,akinek Párizsban volt ügyvédi irodája( a szülei elváltak,Ő az apukájával élt,az anyukája külföldre ment) ezért Ő elköltözött oda és ott él már 8 éve(Ő is ügyvéd),csak látogatóba jár haza.
Itt töltötte a fél nyarat és történt köztünk pár dolog.
Anyáék elmentek 2 hétre nyaralni,én itt maradtam,Ő pedig itt volt a városban és rengeteget találkoztunk.Az egyik este pedig ott voltam a hotelszobájában és lefeküdtem vele.
Tudom,hogy nem vele kellett volna elvesztenem a szüzességemet,de beszélgettünk és elmondtam neki,hogy összevesztem a barátommal,mert azt mondta,hogy plasztikáztatnom kéne a melleimet és akkor Ő elmondta,hogy szerinte tök jól nézek ki mindenhol...utána megcsókolt és hát...
Megbeszéltük,hogy ezt soha nem mondjuk el senkinek és hogy nem találkozunk többet kettesben,mert ennek nem lesz jó vége.De ennek ellenére mégis találkozgattunk,én szakítottam a barátommal és valamilyen szinten összejöttem az apám legjobb barátjával.
Szinte tökéletes másfél hónapot töltöttünk együtt,de neki haza kellett utaznia.Mondta,hogy menjek vele,nem kell majd dolgoznom és hogy tetszene az ottani élet,bármit megvehetnék magamnak,amit csak szeretnék,mert jól él...De akkor nem bírtam volna itt hagyni mindent meg kicsit féltem is a szüleim reakciójától.
Akkor szakítottunk,mert tudtam,hogy Ő nem bírná ki azt,hogy távkapcsolatban éljen meg tudtam róla,hogy elég nagy nőcsábász.
Próbáltam elterelni róla a figyelmemet,de egyszerűen nem ment.
Szeptemberben megint hazajött 1,5 hétre (valami elintézni valója volt) és elmondta,hogy amióta elutazott,azóta csak rám gondol,még senki iránt nem érzett így és hogy talán megpróbálhatnánk megint a dolgot.Akkor én azt mondtam neki,mint legelőször...
De már megbántam,hogy ezt mondtam.Rájöttem,hogy én is szeretem és hogy összejöhetek rengeteg sráccal,de nem tudom elfelejteni.
Leghamarabb október közepén jön vissza megint,mert akkor lesz apa születésnapja és az ilyen ünnepekre általában haza szokott jönni és úgy gondoltam,hogy akkor elmondhatnám neki,hogy én is vele szeretnék lenni.
Tudom,hogy az eleje nehéz lesz,de nem tudom nélküle élni.
Ne gyertek azzal,hogy ez amiatt van,mert vele vesztettem el meg hogy másoknak is esélyt kéne adnom.Adtam esélyt,összejöttem megint a volt barátommal és volt még egy barátom,de mikor velük voltam akkor is csak Rá tudtam gondolni...
Működhet a dolog?
Mit mondjak a szüleimnek?
Légyszíves csak értelmes válaszokat írjatok
Köszönöm
19 L
Igazából ha az eszedre hallgatsz,nem lehet helyes döntés az,hogy kimész. A szüleid sem fogják támogatni nagy valószinüséggel. Egyedül ai oda húz,az a szerelem és a kiváncsiság. Viszont tudod milyen egyszerű egy lány fejét egy 38 éves csávónak elcsavarni? Csak annyit mond,hogy senki iránt nem érzett még igy és tessék. Rengetegen próbálkoznak ezzel. Ha normálisan gondolkodna,ő sem hivna ki. Ha kimennél vele nem lenne egyszerű az élet.Hiszen a valóság nem csak arról szól hogy szerelmes vagy,hanem ott lesz minden gond és olyan természete amit nem fogsz elviselni sokáig. Hiszen valószinü ha valakinek ennyi kapcsolata volt már az nem valami tökéletes...enyhén fogalmazva.
Nem egyszerű küzdeni az érzéseid ellen. Tudom,mert jelenleg én is ezt teszem. Teljesen más helyzetben vagyok,de akivel együtt akarnék lenni az helytelen (ő is velem). Ezért küzdök már több éve ez ellen. Nem tudom mi lersz a vége.de ha vele leszek,elrontom az életem az tuti.
szerintem menj:) Fiatal vagy , láss világot, ismerj meg egy kultúrát. Ha esetlegesen nem jön össze akkor hazajössz, szerintem hamar kihevered de mégis egy nagy élettapasztalatra teszel szert. Én ki nem hagynám.
Korkülönbség egy kényes dolog, nekem 19 évesen 46 volt a barátom:$ és még ma is együtt vagyunk, persze félig meddig titokban, de nem a korkülönbség a lényeg.
Otthon meg valahogy ügyesen puhatolózz, hogy elengednének e, mi lenne ha ...stb.
Ki ne hagyd:)
22l
Nagyon éretlen vagy még agyban, sexuálisan viszont az ellenkezője. Nincs ezzel gond, csak ne idegelj másokat főleg szüleidet, és ne dönts nagyokat, mert ahhoz fontosabb az agyi érettség.
Mit értessz az alatt, hogy nem tudsz nélküle élni ?
Látod, erről beszélek !
Mert tudod belehalni nem fogsz.
Szóval nyugodj le, engedd el ezt a fantáziát, ne vessz össze, és ne veszesd a szüleidet össze a legjobb baráttal, hanem nyugodj le, és idővel meglásd elfog múlni, és találsz, vagy rádtalál mást.
Az tényleg jó ötlet,hogy azt mondom,azért megyek ki,mert tanulni szeretnék...Csak akkor kicsit furcsa lenne,hogy miért pont nála lakom.
A "nem tudok nélküle élni" mondat alatt pedig pontosan azt értem,amit jelent.Folyton hiányzik,mindenről Ő jut az eszembe.Nem tudok így élni...
Nem akarom felrúgni az életemet miatta,de én még mindig könnyebben költözök ki,mint Ő vissza...De jelenleg mindent megtennék azért,hogy megint együtt legyünk.
Nagyon hiányzik.Amikor vissza ment Franciaországba,akkor reméltem,hogy pár nap után már nem is fog hiányozni.Hát nem így lett...Napról-napra egyre jobban hiányzik.
Most próbálok egy olyan megoldást találni,ami mindenkinek megfelelne.
Eddig az a legjobb,hogy kimegyek vele 1 hónapra,utána azt mondom a szüleimnek,hogy maradni szeretnék még,mert nagyon megtetszett a hely és jobban megszeretném ismerni a várost.És szépen lassan hozzászoknak,hogy nem vagyok itthon.
Csak hát az elején közölni kéne velük,hogy mi együtt vagyunk,ami nem lesz egy könnyű feladat tudván,hogy milyenek.
Már egyre biztosabb vagyok abban,hogy kiszeretnék vele menni Párizsba.Még senki iránt nem éreztem így.
Azt azért áruld már el, jelenleg mit csinálsz? Tanulsz?
Vagy hogy van az, hogy kimész egy hónapra, aztán hirtelen úgy döntesz maradsz?
Szinte borítékolható, hogy nagyon rosszul fogsz ebből az egészből kijönni, túl idős, túl kockázatos, egy gerinctelen alak, a múltja se túl bíztató. Ami különösen nem tetszik, hogy nem az életre "nevel", nem nyelviskolába való befizetéssel csábít, hanem azzal, hogy mindent megvehetsz magadnak. Nekem ez az egész túl sok sebből vérzik.
DE.
Valószínű a válaszolók mindegyike követett már el hibát az életében, IQ-tól, befolyásolhatóságtól függött a hibák mértéke. A tied nagy lenne.. De szerintem túl kell esned rajta, hogy legközelebb okosabb lehess.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!