Mit tegyek? Külföldre költözzek vagy maradjak?
Elég bonyolult,de megpróbálom leírni.
Apukámnak volt egy nagyon jó barátja,már gimnazista koruk óta ismerték egymást,sokat járt hozzánk.
Időközben meghalt az anyukája,akinek Párizsban volt ügyvédi irodája( a szülei elváltak,Ő az apukájával élt,az anyukája külföldre ment) ezért Ő elköltözött oda és ott él már 8 éve(Ő is ügyvéd),csak látogatóba jár haza.
Itt töltötte a fél nyarat és történt köztünk pár dolog.
Anyáék elmentek 2 hétre nyaralni,én itt maradtam,Ő pedig itt volt a városban és rengeteget találkoztunk.Az egyik este pedig ott voltam a hotelszobájában és lefeküdtem vele.
Tudom,hogy nem vele kellett volna elvesztenem a szüzességemet,de beszélgettünk és elmondtam neki,hogy összevesztem a barátommal,mert azt mondta,hogy plasztikáztatnom kéne a melleimet és akkor Ő elmondta,hogy szerinte tök jól nézek ki mindenhol...utána megcsókolt és hát...
Megbeszéltük,hogy ezt soha nem mondjuk el senkinek és hogy nem találkozunk többet kettesben,mert ennek nem lesz jó vége.De ennek ellenére mégis találkozgattunk,én szakítottam a barátommal és valamilyen szinten összejöttem az apám legjobb barátjával.
Szinte tökéletes másfél hónapot töltöttünk együtt,de neki haza kellett utaznia.Mondta,hogy menjek vele,nem kell majd dolgoznom és hogy tetszene az ottani élet,bármit megvehetnék magamnak,amit csak szeretnék,mert jól él...De akkor nem bírtam volna itt hagyni mindent meg kicsit féltem is a szüleim reakciójától.
Akkor szakítottunk,mert tudtam,hogy Ő nem bírná ki azt,hogy távkapcsolatban éljen meg tudtam róla,hogy elég nagy nőcsábász.
Próbáltam elterelni róla a figyelmemet,de egyszerűen nem ment.
Szeptemberben megint hazajött 1,5 hétre (valami elintézni valója volt) és elmondta,hogy amióta elutazott,azóta csak rám gondol,még senki iránt nem érzett így és hogy talán megpróbálhatnánk megint a dolgot.Akkor én azt mondtam neki,mint legelőször...
De már megbántam,hogy ezt mondtam.Rájöttem,hogy én is szeretem és hogy összejöhetek rengeteg sráccal,de nem tudom elfelejteni.
Leghamarabb október közepén jön vissza megint,mert akkor lesz apa születésnapja és az ilyen ünnepekre általában haza szokott jönni és úgy gondoltam,hogy akkor elmondhatnám neki,hogy én is vele szeretnék lenni.
Tudom,hogy az eleje nehéz lesz,de nem tudom nélküle élni.
Ne gyertek azzal,hogy ez amiatt van,mert vele vesztettem el meg hogy másoknak is esélyt kéne adnom.Adtam esélyt,összejöttem megint a volt barátommal és volt még egy barátom,de mikor velük voltam akkor is csak Rá tudtam gondolni...
Működhet a dolog?
Mit mondjak a szüleimnek?
Légyszíves csak értelmes válaszokat írjatok
Köszönöm
19 L
Barhogyan is dontesz, de nagyon fontos, hogy tovabb tanulj, es ugy alakisd az eletedet, hogy amikor tortenik valami, akkor is tudj onmagadra szamitani!
Ez a korkulonbseg most meg nem sok, de nem regen volt egy kerdes a forumon, ahol hasonlo volt a korkulonbseg, hazasok voltak, volt 2 gyermek, es a holgy nem birja tovabb, mert masra vagyik, nem kapta meg azt, amire szamitott pl.
Tehat erre szamitanod kell, hogy egy idosebb ffival akarsz egyutt elni, s nem tudni, hogy milyen lesz a kozos elet! Ezert neked kell eldonteni, de feltetlen tanulj tovabb, hogyha barmi tortenne, de tudj letezni tovabb!
Annyit tudok a kapcsolatairól,hogy eddig 2-szer elvált és sok kapcsolata volt már.
Mikor kérdeztem,hogy miért vált el 2-szer is és hogy miért volt olyan sok párkapcsolata,akkor csak azt mondta,hogy úgy érezte,nem találta meg az igazit.
Tudom,hogy nem lett volna szabad lefeküdnöm vele akkor,de egyedül voltam,összevesztem az akkori barátommal és olyan jó volt tudni,hogy valakinek tényleg tetszem és hogy azt gondolja,hogy jól nézek ki.Amikor megcsókolt nem akartam mást csak vele lenni.Ő mondta,hogy nem kéne,de én is szerettem volna...
A távkapcsolatot én nem akartam,mert az nekem is rossz lett volna és neki is.
Talán itt a legnagyobb gond az,hogyan kéne ezt elmondanom anyáéknak ezt úgy,hogy a legkisebb legyen a kiakadásuk.
Szerintem nem tudod elkerülni, nagyon ki fognak akadni!
Mielőtt elmondod, 2 dolgot tegyél meg:
1) Gondold végig, hogy egyáltalán te magad mit akarsz, menni vagy maradni. Mert elég bizonytalannak tűnsz. Ha menni akarsz, gyűjts érveket, mert ez az "úgy érzem, szerelmes vagyok" egy szülőnek kevés. Ha maradni akarsz, nincs miről beszélni.
2) A pasival jól beszéljétek ezt át még egyszer! Lehet, ha elmondod neki, hogy kiköltöznél hozzá, halálra rémülne. Mert szóban jól hangzik egy ilyen ajánlat, de ennek rá nézve is lennének következményei, amik miatt lehet, hogy mégsem akarná bevállalni.
Ha mindenáron menni akarsz, beszéld meg a szüleiddel, hogy csak 1-2 hónapra mennél ki először, emgnézni, működik -e a dolog. Ha felégetsz magad mögött minden hidat egy bizonytalan történetért, örökké bánni fogod.
Amit leírtál a pasiról, pont olyan, mint ami sejthető volt: nem akar ő komoly kapcsolatot, pláne nem elköteleződni....
Igazából a szívem Párizsba húz,de félek a szüleim reakciójától...
Anya nagyon szeret,ha kések otthonról 5 percet,akkor már aggódik és hívogat,ha nem veszem fel,akkor sík ideg,mire hazaérek.
Apa valamivel lazább,de szerintem ezen Ő is kibukna és nem hiszem,hogyha megtudná,hogy együtt vagyok a legjobb barátjával,akkor olyan jóba lennének később.
Kedves kerdezo! Erdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy mar egy idosebb ffirol van szo, aki 2-er elvalt, es tobb kapcsolat utan sem talalta meg az igazit.
Nem lehet, hogy a ffiban van baj, es keptelen valtoztatni?
Gondolj erre, es arra, hogy most ezert a kapcsolatert te hany embert dobsz el onmagadtol, hiszen ezt a szuleid nem fogjak megerteni pl., de talan te sem az igazi szeretet miatt valasztanad, hanem a "kulfold" miatt. Felejsd el ezt a ffit, es talalj korban hozzad illo partnert. Legyen onbizalmad, s legy turelmes!
Mivel nagy a korkülönbség én is rohadtul dühös lennék az apád helyében. Ha egy hasonló korú normális srác lenne akkor már nem biztos. Még lehet támogatnám is, elmehet világotlátni, szórakozni, ha meg megunja vagy bármi hazajön.
Mind egy jó nyaralás :)
De ilyen 20 év körüli korkülönbséggel kizárt.
Kimész, nem kell dolgoznod, megvehetsz magadnak mindent, mert Neki van pénze.
Hozzászoktat egy olyan életszínvonalhoz, amit öneröböl nem tudnál megteremteni, így 110%-ban függeni fogsz Töle.
Szerintem azt sem fogja, hagyni, hogy tanulj!
De csináld nyugodtan, tulajdonképpen a korkülönbség sem olyan vészes, hiszen "csak" az apád lehetne...
Ha kulfoldre koltozol es nem dolgozol,akkor unatkozni fogsz egy ido utan.Idegenben nem olyan kellemes egyedul,ha a nyelvet nem beszeled.
Tapasztalat,kulfoldrol irok.
Hogy mukodhet-e ez a dolog,sokmindentol fugg.Lehet,hogy mukodik,de ha meg sem akkor hazajossz. A szuleidnek biztos vagyok benne,hogy nem fog tetszeni ez a dolog!! 19 eves vagy mar,nem ok dontenek. Sajnos el kell viselni az o reakciojukat.Ha akarsz menj! Penzrol gondoskodj,ha nem oke a dolog,akkor azonnal haza tudjal utazni. Amikor ennyi idos voltam mint te most nekem is hasonlo kapcsolatom volt,eletem legnagyobb szerelme volt,szinten 2 hazassag utan,de 5 ev utan lelepett,o is kereste az igazit.Nem bantam meg !!! Vagj bele! Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!