Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorúaktól- és idősebb...

Középkorúaktól- és idősebb nőktől: ti egy héten hány alkalommal éltek a férjeitekkel házas életet?

Figyelt kérdés
Őszinte és tényleg igaz válaszokat várok.És légyszíves kort is írjatok a válaszotok mellé.
2011. okt. 2. 16:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

11:51

Én ugyan nem érzem magam idősebbnek,22 évesnél öregebbnek senki nem nézett még,a férjemmel állandóan bulizni járunk,de egy 30 éves ember már nem fiatal,hiába néz ki annak.Te biztos férfi lehetsz,mostanában mindegyik játssza az örökifjat,szerencsétlenek nem tudnak beletörődni abba,hogy már nem 25 évesek.

2011. okt. 4. 06:52
 22/25 anonim ***** válasza:
utolsó te lökött vagy. egy 30 éves ember már nem fiatal??? mi a franc lenne ugyan?? öreg? nagyon el vagy tájolva...
2011. okt. 4. 07:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk most ez itt k...ra senkit nem érdekel,hogy ki az öreg és ki a fiatal...Én azt a kérdést tettem fel,hogy egy középkorú házaspár egy héten mennyi nemi életet él???Ternészetesen a középkorú fogalom is relatív,kinek mi az,ezért kértem,hogy kort is írjatok oda,hogy jobban tudjam értelmezni.
2011. okt. 5. 13:55
 24/25 kutyatej válasza:
Heti 3x. 44/N, 48/F.
2011. okt. 6. 14:13
 25/25 anonim ***** válasza:
olyan 2 hetente.....de legalább tud popcornt csinálni :P
2016. szept. 22. 20:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!