20 évesen túl fiatal lennék az anyasághoz?
szia!
én 21 évesen szültem.most 8 éves a lányom,nekünk is rendbe volt minden az elején,de amikor 2 éves lett a gyerek külön költöztünk.
a párodra ne alapozz,mert oké h most rendben van minden,de lehet egy év múlva már nem lesz.
A gyereket magadnak szülöd,nem a párodnak.tehat ha szétmentek neked kell gondoskodnod róla.
munkahelyet nehezebben kapsz majd babával,vagy kisgyermekkel.nem azt mondom h megbantam,de sajnos a mai világban nehéz egyedül nevelni egy gyermeket.én várnék amugy a helyedben,24-25 éves korig.
Bocsi hogy kérdezősködöm, de ha mindketten 20 évesek vagytok, hogyan sikerült összehoznotok egy közös lakást?
Én is sokszor gondoltam rá, hogy szeretnék már gyereket, de néha meg úgy érzem így egyelőre megvagyok még. Van még időm, szeretnék még dolgozni, tanulni stb.
22/L
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11
Szóval már az is baj, ha a szülő segít a gyerekének? Jajj de savanyú valaki....
Manapság ha a szülő nem tudna segíteni, ki tudja hol lenne a gyerek előbb vagy utóbb...
Nekem se toltak semmit a seggem alá, és ha lett rá volna keret vettek volna nekünk tesómmal lakást, de tizen akárhány évvel ezelőtt még nem számoltak azzal hogy ennyire rossz lesz az itthoni állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!