Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért húz le a családom?...

Miért húz le a családom? Miért szűkítik be a lehetőségeimet?

Figyelt kérdés
Állandóan ilyeneket mondanak, hogy "ez az utolsó esélyed", "több választási lehetőséged nem nagyon van". Ezt leginkább az egyetemmel kapcsolatban mondják. Én pont az ellenkezőjét vallom, hogy korlátlan lehetőségeim vannak, akármit elérhetek, épp ezért a viselkedésem is ezt tükrözi. Rengeteget gondolkozom azon mit szeretnék, de ez azzal jár, hogy gyakran változik a véleményem, és elég nehezen "indul be" az életem. Persze ez sem a legjobb a mai világban, ha valaki ilyen, mint én, mert erre gyakran mondják hogy nem ér el sose semmit, meg semmirekellő stb. De én úgy érzem, fontos az, hogy olyan dolognál állapodjak meg, amit szeretni is fogok, nem csak megcsinálok valamit, és az lesz. És nagyon rosszul esik, amikor mindenki így beszél körülöttem, hogy nincs több esélyed, elkéstél, stb. ez olyan lehúzó, teljesen lehangol. Sokkal jobb lenne ilyeneket hallani, akárhogy alakul, mindig lesz előtted valami lehetőség. Én szerencsésnek érzem magam, hogy megtehetem, hogy ilyeneken gondolkodjak, nem élünk szegénységben, de ez a negatív hozzáállás, akkor is lelomboz.
2011. okt. 2. 14:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy egy kicsit túl érzékeny vagy? Nem azt mondták, hogy szedd a sátorfádat, tartsd el magad és csinálj amit akarsz. Arra próbáltak csak rávilágítani, hogy ők sem élnek örökké és előbb-utóbb döntened kell, nem fog tudni mindig eltartani valaki.
2011. okt. 2. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!