Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesómat folyton piszkálják a...

Tesómat folyton piszkálják a suliban (lány,17 éves). Mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés

Én 22 leszek, szintén lány vagyok. Akármit vesz fel, egy szoknyát, egy ruhát vagy bármit, folyton piszkálják... meg mindenféle hülyének, alacsony IQ szinttel rendelkező emberkének csúfolják, pedig nem buta, sőt! 4-5-ös tanuló, lehet pont irigységből...

Hogyan lehetne visszavágni? Valami jó duma? Légyszi segítsetek, mert annyira bántja szegényt, hogy már kb. minden nap sír, nem lehet megvigasztalni...

2011. okt. 2. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, és magán tanuloként hogy tanul?

Mondjuk a legtöb tantárgyat meg lehet tanulni egyedül, de a matekot? :D Nekem angyon nagy segitség volt hogy orán megoldottunk X feladatot, és az a füzetembe volt. :D

2011. okt. 3. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyi az egész, hogy kell valami szakvélemény, (pl. pszichológusi, fejl. pedagógusi,) kell a szülők kérelme, és nem árt a tanuló kérelmét sem mellékelni.Igazgató és of. a címzett.

Kéthetenként felkeresi az iskolát, kb du 1h-kor, hogy mi újság, naplót vezet, ki mikor ér rá,mikor tudja fogadni, havonta kb. 20 oldalnyi anyagból nagyon alapszíntü vizsgát tesz.Amire előre kérdéssort kap.

Otthoni napi kb másfél óra tanulás nélkül nem megy.!!!

Ha van jó szándékú valaki az osztályban, akkor meg kell kérni indigózzon, vagy diktafonozzon neki a nehezebb tantárgyak óráin. Egy profi diktafon kb. 6e. forint, ebből jegyzetelhet otthon. A matek is megy így, de minden tanár kötelessége heti 1 kozultációs órát tartani, ha más nincs ott akkor csak neki.

Ha látják, hogy igyekszik, nincs erő ami megóvná az érettségitől!:)

Minden jót és bátran.

2011. okt. 5. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy szívesen segítek máskor is, egy a lényeg, meg ne köszönjétek netán, mert az olyan régies meg ciki.
2011. okt. 6. 11:18
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ha rám céloztál, de nem én kértem amúgy, hogy írd le, hogy a magántanulói státuszt jellemezd... :)

Szerintem nem jó ötlet...

2011. okt. 6. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egészen 5. Ig osztályelső voltam. Akkor váltottam iskolát. Az új suliban mindennaposak voltak a cseszegetések. Rendszeresen gúnyoltak, bántottak, kiközösítettek. Depressziós lettem és leromlottak a jegyeim. Remegve jártam iskolába, attól félve ma mi lessz! Igaz én nagyon ronda vagyok. Ez volt az ok. Ha a lány nem csúnya, akkor féltékenységből, irigységből támadják. Egyszerű. Minden csoport kisebb nagyobb csapatokra oszlik. Ahol egy gyereket követnek(falkavezér). Ha ő elkezd valakit cseszegetni, akkor a többiek ezt látva utánozni kezdik. (Példa: az osztályban majdnem az összes fiúnak hosszú hátrafésült haja volt. Én is ilyenre vágattam. Másnap a falkavezér fiú lenyiratta kopaszra. 2 napon belül az összes fiú kopasz lett. Érdekes nemde?) Valószínűleg csak a vezércsajszinak van vele baja.
2013. júl. 28. 07:46
 16/16 anonim válasza:
Irigyek nemkell felvennk amit mondanak...vagy igazgato
2017. nov. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!