Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legszebb, amit a...

Mi volt a legszebb, amit a gyereketek mondott nektek?

Figyelt kérdés
Tegnap este a szokásos napi rutin(fürdés,krémezés,fogmos)közben,teljesen váratlanul azt mondta a 7 éves lányom:"Mindig azt kívántam,hogy te legyél az apukám."Csak így,mintegy mellékesen,mert nem ilyesmi volt a beszélgetés témája.Megállt bennem az ütő!Amíg élek nem felejtem ezt a földöntúli érzést!
2009. ápr. 28. 05:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
99%
Az én kisfiam 4 lesz a nyáron. 27 hetesen visszatartás miatt bekerültem a kórházba. Beszöktek egy ölelésre és ekkor mondta az én drágám hogy: édeszanya deje haza,majd én vigyázok öcire.Közben a kis karjait a nyakam köré fonta. Pontosan tudta hogy most öcsi miatt vagyunk bennt hogy ne legyen baja...Órákig mint a záporeső ugy sírtam mikor lementek... üdv.: 37 hetes
2009. ápr. 28. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
99%
7:37-nek, aki kertes házat szeretne: ÚGY LEGYEN!
2009. ápr. 28. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
98%

Az én kislányom még csak 4 lesz,ő is tud írtó drága dolgokat mondani.

Kicsit a másik oldal,de én ezt nem felejtem el soha.

Még csak gügyögős baba volt kb. 9 hónapos lehetett,mikor ezt mondta TE TE TÜTÜ,TE TETÜ!

2009. ápr. 29. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Nahát, csak anyukák szóltak hozzá? És csak a kislányok lennének aranyosak? (Az apuka tegnap reggelről.)
2009. ápr. 29. 16:15
 15/17 anonim ***** válasza:
99%

7 éves a mi kisfőnökünk. Soxor mond szép dolgokat, ami gyógyír az élet sebeire.

"Anya! Én két szívvel szeretlek téged!"

"Anya! Köszönöm, h te vagy az anyukám!"

Bárányhímlős volt:

"Anya! Te így is szeretsz, ilyen csúnyán?"

2009. ápr. 29. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez tényleg aranyos, sőt megható! Feltételezem, fiú a kis főnök!
2009. ápr. 29. 20:23
 17/17 anonim válasza:
91%

Nekem nincs gyerekem de idemásolok egy csokorravalót a netről, kis gyerekek nagy mondásaiból:)

GYEREKEK MONDTÁK:

HOGYAN DÖNTSÜK EL, HOGY KIVEL HÁZASODJUNK?

Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti mint mi. Például ha te szereted a sportot akkor a lánynak is szeretni kell, és hoznia kell közben mindig a chipset.

(Gábor, 10 éves)

Igazából felnőtt kora előtt senki nem dönti el kivel akar összeházasodni. Isten mindent eldönt már előre, aztán később kiderül kihez ragasztottak.

(Kriszti, 10 éves)

HÁNY ÉVESEN KELL MEGHÁZASODNI?

23 a legjobb kor, mert addigra már örök idők óta ismered a másikat.

(Ildikó, 10 éves)

Nincs a házasságra alkalmas kor. Bolondnak kell lenni ahhoz, hogy megnősülj.

(Sanyika, 6 éves)

HONNAN TUDJA EGY IDEGEN, HOGY VALAKIK HÁZASOK?

Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel ordítoznak.

(Kata, 8 éves)

SZERINTED MI KÖZÖS A SZÜLEIDBEN?

Egyikük sem akar több gyereket.

(Józsika, 8 éves)

MIT CSINÁLNAK AZ EMBEREK A RANDEVÚN?

A randi azért van, hogy jól érezzuk magunkat, és hogy megismerjük egymást. Még a fiúk is tudnak mondani valamit, ha elég sokáig hallgat a lány.

(Marcsi, 8 éves)

Az első randin csak hazugságokat mondanak, ettől érdekesebbnek tűnnek és másodszor is találkozni akarnak egymással.

(Gyuszi, 10 éves)

MIT CSINÁLNÁL AZ ELSŐ RANDIN, HA ROSSZUL SÜLNE EL?

Hazaszaladnék és halottnak tettetném magam. Másnap felhívnám az összes újságot, hogy minden halotti rovatban szerepeljek.

(Dani, 9 éves)

MIKOR SZABAD MEGCSÓKOLNI VALAKIT?

Ha gazdag.

(Gyurka, 7 éves)

A törvény szerint 18 éves korodig várni kell, és én ezzel nem packáznék.

(Csongor, 7 éves)

HÁZASNAK VAGY EGYEDÜLÁLLÓNAK JOBB LENNI?

A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak kell valaki aki takarít utánuk.

(Anita, 9 éves)

HOGY MŰKÖDHET EGY HÁZASSÁG?

Mondd a feleségednek hogy jól néz ki akkor is, ha ronda, mint egy busz.

(Szabolcs, 10 éves)

2009. máj. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!