20-25 éves fiatalok! Mire jutottatok eddig az életben? Mit terveztek?
Figyelt kérdés
nekem 22 évesen van érettségim(segget törölni jó), 2 okj-s papírom. van egy jó munkahelyem már 3 éve, szüleimmel élek adok a közösbe, tervezem hogy tanulok nyelvet is és irány ki külföldre. ezen kívül szeretnék megtanulni valami hangszeren profi szinten játszani. párkapcsolat terén eddig sehogy sem állok, nem is nagyon keresem mondjuk, időm se igen engedi, bár néha jobban érezném magam valaki mellett.2011. okt. 1. 22:56
41/42 wiWell válasza:
Nálam is igaz, hogy eltuntek a barátok. Hétbol hat napot nem érek rá, vasárnap meg pihenek.
Néha azt hiszem, hogy irigyek, de hát mit irigyelhetnek tolem, arany életuk van, bulik, zsebpénz, alvás délig, bármikor bármit csinálhatnak, nekem talán annyival jobb, hogy tobb mindent megengedhetek magamnak, mert nem anyáméktól kuncsorgok pénzt, de ennyi.
42/42 anonim válasza:
24 éves vagyok, a barátnőm 23. Sok nyelven beszélünk, már több országban éltünk és dolgoztunk. Most szereztünk külföldön mesterdiplomát (a BA-t még Mo-n), amivel rögtön el is tudtunk helyezkedni. Ketten közel 6000 Eurót keresünk havonta, amiből egy szép lakást tudunk itt fenntartani, és bőven félre is rakunk. Jövőre autóvásárlást tervezünk, majd 5-6 év múlva egy lakást szeretnénk venni itt külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!